3 Plus Three Person Tent

Berbual sekarang
Maklumat produk

Penerangan Produk
Coleman Coastline 3 ditambah tiga orang khemah yang kukuh, stabil dan dibina untuk pitching mudah. Khemah terowong ini menyediakan ruang yang cukup untuk tiga orang dengan ruang hidup dan ruang penyimpanan yang mencukupi untuk menampung semua kit anda, walaupun pada penginapan lanjutan.
Kekal dilindungi dari elemen luar dengan lembaran dasar yang semakin meningkat yang menggabungkan perasaan selesa yang anda dapat dengan lembaran dasar yang dijahit dengan keupayaan pengalihudaraan dan mudah bersih dari lembaran dasar datar. Aliran udara optimum adalah tumpuan utama pada reka bentuk ini dengan jubin pengudaraan tambahan untuk memastikan udara beredar di seluruh khemah. Khemah ini dilengkapi dengan kawasan tidur sebanyak 4.2 ㎡, ruang penyimpanan kira-kira 3.78 ㎡, permukaan pitching 26 ㎡ dan ruang tamu 140 cm.
Bilik tidur juga mempunyai polyethylene yang kuat dan tahan. Poliester bernafas dan dalaman mesh tidak ada-lihat adalah ringan dan tahan api. Bahagian kutub cukup pendek untuk mereka dibungkus dengan mudah ke dalam ransel. Lembaran kertas riser membenarkan udara sejuk masuk ke dasar khemah dan kemudian udara hangat ditolak melalui panel pengudaraan.
Mempunyai dua pintu supaya anda tidak perlu semula padang jika arah angin berubah. Secara optimum tempat garis lelaki di sepanjang tiang dan di sekitar khemah memastikan kestabilan dalam angin kencang. Y-guy-lines memberikan sokongan tetapi kurang terikan pada tiang khemah. Di dalam satu pitching membolehkan pitching cepat dan mudah, bilik tidur dalaman tertutup dan boleh dibiarkan apabila membungkus khemah.
Tiang berkod warna dan lengan tiang dan cangkuk dalaman bilik tidur meminimumkan ralat pitching. Tingkap PVC meningkatkan keterlihatan dan membolehkan cahaya ke dalam khemah tetapi menyediakan privasi apabila diperlukan. Buang kabel kuasa adalah pembukaan mudah supaya anda boleh menjalankan kabel elektrik ke dalam khemah, juga mempunyai banyak poket dalaman.

Siasatan