Kaedah Penggulungan Lampu Pokok Krismas

Semakin ramai orang dengan angin Natal Krismas, tidak dapat dielakkan untuk menghiasi yuran pokok Krismas. Lampu pokok Krismas adalah hiasan yang paling asas, perkadarannya sesuai, lampu penggantung yang menggantung anggun lampu pokok natal boleh membuat perayaan lebih bergerak dan lebih berkilat. Tetapi berapa banyak lampu pokok Krismas, bagaimana memilih cara membungkusnya? Di sini kita menggambarkan beberapa asas lampu pokok Krismas dengan cara grafik.

1, yang pertama adalah untuk memilih tempat yang sesuai untuk menghias pokok Krismas.

Anda boleh menolak pintu melalui pintu untuk melihat di mana mata pertama sering jatuh di rumah, di mana cahaya dikumpulkan, dan kali ini kita boleh meletakkan pokok Krismas di sana, tetapi, Pokok Krismas Dengan Cahaya seperti tepi perapian atau Dinding tingkap, adalah tempat yang betul.

2, pilih lampu pokok Krismas yang betul.

Hiasan festival ini harus mencerminkan keutamaan peribadi anda. Jika anda lebih suka gaya yang lebih tradisional, pilih mentol pijar dengan pelbagai warna, Pokok Krismas Dengan Cahaya dan jika anda ingin menjimatkan tenaga planet ini, pilih lampu pokok Krismas LED yang cekap tenaga.

3, berapa lampu yang anda perlukan?

TIP Pakar: Pokok Krismas yang tinggi 7 kaki, sekurang-kurangnya 500 lampu kecil, setiap 1 kaki lebih tinggi daripada 100. Jika anda suka rupa yang lebih cerah, anda boleh menggunakan 150 mentol setiap kaki. Sudah tentu, juga untuk mengira lebar pokok Krismas, lebih besar lilitan pokok Krismas, Pokok Krismas Dengan Cahaya semakin banyak keperluan mentol.

4, dapatkan peralatan siap.

Setiap tahun di Amerika Syarikat, bilangan orang yang cedera dalam hiasan pokok Krismas adalah lebih dari 15,000, jadi ingatlah untuk menyediakan alat yang betul sebelum menghias pokok Krismas. Sebagai contoh, gunakan tangga elektrik bukannya bangku untuk menaikkannya, Christmas Tree With Light menggunakan dawai standard dan sambungan kuasa; Mentol lampu pada setiap pokok Krismas tidak boleh terlalu banyak, kira-kira 500 adalah rentetan, jika lebih perlu dibahagikan kepada beberapa rentetan untuk menyambung ke palam.

5, pokok Krismas menyala resimen

Lampu pokok Krismas yang akan dibalut dengan pokok Krismas itu mula-mula ditetapkan dalam satu kumpulan, yang dibunyikan tidak diperlukan. Malah, ini boleh dielakkan dalam hiasan lampu pokok Krismas yang terhantuk, selain itu, Pokok Krismas Dengan Cahaya juga mudah untuk mengambil lampu pokok Krismas, satu tangan yang berliku, tidak berantakan, menimbulkan risiko tersandung.

6, kaedah penggulungan mudah

Pertama, lampu lampu pokok Krismas, supaya pada masa penggulungan anda dapat melihat corak pembentukan, dari bahagian atas pokok yang dihiasi ke bawah.

Jika pokok Krismas diletakkan di sudut, Pokok Krismas Dengan Cahaya ia boleh ditarik dari satu sisi pokok ke sisi lain, di sepanjang bahagian depan pokok Krismas ke bahagian bawah.

Jika pokok Krismas berada di hadapan tingkap, anda boleh memutar pokok 360 darjah dan melihat lampu ke belakang dan sebagainya.

Seperti garis menegak bergaya? Juga sangat mudah, hanya baris di bawah jarak menjadi lebih besar, untuk menyesuaikan bentuk pokok itu.

Untuk membuat lampu sedikit 3D, anda boleh membalut lampu pokok antara cabang.

Dalam satu perkataan, anda menikmati percutian anda.

7, susunan pencahayaan petua lanjutan

A, lebih cantik untuk membungkus warna yang berbeza dari lampu pokok Krismas bersama-sama. Lampu Krismas Putih Lampu adalah pokok, Krismas Pokok Dengan Cahaya dan kemudian menambah lampu monokrom atau lampu berwarna-warni Krismas.

B, gunakan lampu boleh dicas semula, penyangkut kawat dan kuku untuk membuat pelbagai bentuk seni lampu pokok Krismas. Potong cangkuk di atas penyangkut dan kirinya ke dalam pokok, bintang atau bentuk lain dengan pengapit, kemudian putar lampu pokok Krismas, dan gantungnya di tepi rak buku atau tepi tingkap.

C, bungkus lampu pokok Krismas di sekeliling luar. Bungkus batang terlebih dahulu, kemudian putarnya ke arah akhir cawangan. Selepas waktu malam, Pokok Krismas Dengan Cahaya anda dapat melihat seluruh pokok menyala seperti kesan dongeng.

8, selepas musim untuk diterima

Biasanya sebelum Hari Valentine, untuk mengeluarkan lampu hiasan pokok Krismas ini. Membersihkan lampu pokok Krismas dari bahagian bawah pokok itu, perlahan-lahan menggulung lampu pokok Krismas ke dalam rejimen, akhirnya boleh menjadi semua rasional dalam kabinet pada tahun depan untuk digunakan.