Kepentingan Lampu Pokok Krismas

1, yang pertama adalah untuk memilih lokasi yang sesuai di rumah pokok Krismas.

Anda boleh menolak pintu dari pintu untuk melihat di mana tempat pertama sering jatuh di rumah, di mana tempat itu adalah perhimpunan cahaya, kali ini kita boleh meletakkan pokok Krismas di sana, tetapi, seperti tepi perapian atau tingkap pinggir dinding, juga tempat yang betul.

2, pilih lampu pokok Krismas yang sesuai.

Hiasan festival ini harus mencerminkan keutamaan peribadi anda. Jika anda suka gaya yang lebih tradisional, memilih untuk menggunakan jenis warna yang berbeza daripada mentol pijar; Pokok Krismas Dengan Cahaya jika anda ingin menjimatkan tenaga untuk menyelamatkan planet ini, pilih lampu LED pokok Krismas yang menjimatkan tenaga.

3, berapa lampu pokok natal

Petua Pakar: pokok pepejal 7 kaki tinggi, sekurang-kurangnya menggunakan 500 lampu kecil; masing-masing lebih tinggi daripada 1 kaki akan meningkat 100. Jika anda suka rupa yang lebih cemerlang, anda boleh menggunakan 150 mentol setiap kaki tinggi. Sudah tentu, lebar pokok Krismas juga perlu dimasukkan, Pokok Krismas Dengan Cahaya semakin besar minggu pokok Krismas, lebih banyak mentol diperlukan.

4, alat siap

Setiap tahun di Amerika Syarikat, kerana hiasan pokok Krismas yang cedera kepada nombor kecemasan lebih daripada 15,000, oleh itu, dalam hiasan pokok Krismas ingat untuk menyediakan alat yang sesuai. Seperti penggunaan tangga elektrik daripada santai untuk mencari bangku pad pad tinggi; penggunaan wayar standard dan kord sambungan kuasa; setiap rentetan lampu pokok Krismas pada mentol tidak boleh memilih terlalu banyak, sekitar 500 untuk rentetan, Pohon Krismas Dengan Cahaya jika anda memerlukan lebih Untuk dibahagikan kepada beberapa rentetan disambungkan ke palam.

5, pokok Krismas menyala bersama

Akan dibungkus dalam pokok Krismas pada lampu pokok Krismas yang pertama menjadi bola, kedengaran sedikit berlebihan. Malah, ini boleh dielakkan dalam hiasan lampu pokok Krismas di antara kusut bersama, di samping itu, ia adalah mudah untuk mengambil lampu pokok jam, penggulungan tangan, tidak berantakan, Pokok Krismas Dengan Cahaya menimbulkan risiko tersandung sendiri .

6, kaedah penggulungan mudah

Pertama belok lampu pokok Krismas, supaya apabila anda secara intuitif dapat melihat pembentukan corak, dari bahagian atas pokok ke bawah untuk menghiasi.

Jika pokok Krismas di sudut, anda boleh dari sisi pokok yang terlibat ke sisi lain, Pokok Krismas Dengan Cahaya di sepanjang bahagian depan pokok Krismas yang telah dihiasi ke bawah boleh menjadi.

Jika pokok Krismas diletakkan di hadapan tingkap, anda boleh berjalan di sekitar pokok 360 darjah, sebelum dan selepas anda dapat melihat cahaya.

Seperti garis menegak yang bergaya juga sangat mudah, tetapi jarak di bawah garis menjadi lebih besar, untuk menyesuaikan bentuk pokok itu.

Mahu menjadikan cahaya sedikit rasa 3D, Pokok Krismas Dengan Cahaya, anda boleh membungkus antara cawangan lampu pokok pohon.

Singkatnya, percutian anda yang anda suka.

7, susunan pencahayaan petua maju

a, akan menjadi warna yang berbeza dari lampu pokok Krismas yang dibungkus bersama lebih cantik. Lampu pokok Krismas Putih, dan kemudian tambahkan lampu pokok monokrom atau pelbagai warna Krismas di atas.

b, dengan lampu LET yang boleh dicas semula, penyangkut kawat dan beberapa kuku untuk menghasilkan pelbagai bentuk seni lampu pokok Krismas. Pertama memotong cangkuk di atas penyangkut itu, dan kemudian memutarnya ke dalam pokok, bintang atau bentuk lain dengan tang, dan kemudian membalut lampu pokok natal, dan akhirnya tergantung di tepi rak buku atau tepi tingkap .

c, lampu pokok Krismas yang dibalut dengan pokok di luar. Pertama di sekeliling batang, Pokok Krismas Dengan Cahaya dan kemudian dibalut ke arah ujung cawangan. Selepas malam, anda dapat melihat seluruh pokok menyala, seperti kesan dongeng.

8, selepas kemasukan musim

Biasanya sebelum Hari Valentine, ke pokok Krismas untuk mengeluarkan lampu hiasan ini. Untuk membersihkan pokok apabila pokok dari bahagian bawah pokok mula perlahan-lahan mengubah lampu pokok Krismas menjadi bola, Pokok Krismas Dengan Cahaya dan akhirnya boleh menjadi cara yang munasabah untuk dikumpulkan di dalam almari tahun depan dan kemudian digunakan.