Pembangunan Pokok PineMenurut catatan adat Krismas, pokok pain pertama adalah pokok palma kecil di tepi jalan bandar putih. Pada malam pertama kelahiran Yesus, Perawan Maria dan St Joseph pergi ke bandar yang sejuk, sangat letih, Perawan jatuh di atas pokok itu untuk sementara waktu, pokok kelapa kecil itu, seolah-olah disukai Seolah-olah, membuka cabangnya , kepada Perawan Maria untuk menahan angin sejuk yang bertiup. Di tengah malam Yesus Kristus dilahirkan. Pada masa ini, langit muncul sebagai bintang yang sangat cerah, mengeluarkan cahaya yang indah, Pokok Krismas Pine langsung memukul kepala pokok palma kecil, mengalir ke aperture yang indah. Sejak itu, pokok perang kecil di Krismas, ia menyumbang kedudukan yang mulia.

Masa zaman pertengahan, drama agama popular di Jerman, dalam permainan Eden, selepas penciptaan Tuhan, Adam Eve mengkhianati Tuhan ketika bermain dengan penutupan pohon palem apel, yang mewakili "pokok kehidupan" atau "Kenali baik dan jahat pokok ". Kemudian, surat kehidupan di "pokok kehidupan" berpindah ke rumah, Pine Christmas Tree sebagai lambang ketibaan penyelamat. Dengan perkembangan simbol ini, hingga abad kelima belas, pohon pinus yang dihiasi, ia telah menjadi adat.

Pokok Pokok Pine menunjuk kepada kerajaan syurga. Bintang-bintang yang dihiasi di atas pokok mewakili bintang istimewa yang memandu orang bijak untuk mencari Betlehem untuk Yesus. Pohon Krismas Pohon Cahaya bintang bermaksud membawa dunia ke cahaya Yesus Kristus. Hadiah di bawah pokok itu mewakili karunia Allah melalui satu-satunya anak dunia: harapan, cinta, kegembiraan dan kedamaian. Jadi apabila orang Krismas menghias pokok-pokok pain.

Legenda mengenai asal-usul pokok pokok-pokok pain: Dikatakan bahawa seorang petani telah menerima seorang kanak-kanak yang lapar dan lapar dalam malam Krismas bersalju di mana dia mempunyai makan malam Krismas yang hangat, dan anak itu mempunyai cemara perpisahan Di tanah dan diberkati berkata: "Hari Tahun Baru, hadiah cawangan, Pokok Krismas Pine meninggalkan Sugimura ini indah, membalas kebaikan anda." Anak yang tinggal, petani mendapati bahawa cawangan pokok sebenarnya berubah menjadi pokok kecil, dia hanya memahami penerimaan mereka Yang asli adalah utusan Allah. Kisah ini menjadi sumber pokok pain. Kemudian data sejarah disimpulkan, kira-kira 200 tahun pada tahun ini, mula menggunakan cawangan sebagai perhiasan, sebagai cara untuk merayakan Krismas.

Pokok malar hijau dengan pokok cemara atau pain yang dibuat dengan lilin dan perhiasan sebagai sebahagian daripada perayaan Krismas. Pokok pain moden berasal dari Jerman. Pada 24 Disember setiap tahun, orang Jerman menubuhkan pokok cemara (pokok Taman Eden) di rumah dan meletakkan biskut di atasnya, Pokok Krismas Pine yang melambangkan tempat kudus (tanda penebusan Kristian). Penggunaan moden semua jenis cookies bukan kuki suci, tetapi juga sering menambah simbol lilin Kristus. Di samping itu, pedalaman juga mempunyai menara Krismas, adalah struktur segi tiga kayu, terdapat banyak grid kecil yang menempatkan patung Kristus, menara yang dihiasi dengan cawangan dan daun hijau, lilin dan bintang. Menjelang abad ke-16, menara Krismas dan pokok Eden digabungkan menjadi pokok pain untuk pokok itu.

Pokok-pokok pain pada pokok hiasan, dunia seolah-olah sama. Pokok-pokok pine digunakan di pokok-pokok malar hijau, kebanyakan pokok kelapa sawit yang besarnya empat atau lima kaki, atau pokok pain kecil, ditanam di dalam periuk bunga besar di dalamnya, pokoknya penuh dengan lilin berwarna-warni atau lampu kecil, dan kemudian menggantungkan pelbagai jenis. hiasan dan reben, serta mainan kanak-kanak, dan hadiah keluarga. Selepas hiasan itu bagus, di sudut ruang tamu. Sekiranya ia diletakkan di gereja, auditorium, atau tempat awam, pokok pain lebih tinggi, tetapi pokok itu juga boleh diletakkan di bawah hadiah.