Pokok Krismas Berasal di Jerman


Pokok Krismas moden berasal dari Jerman, dan kemudiannya secara beransur-ansur popular di dunia, sebagai perayaan Krismas di salah satu tradisi yang paling terkenal. Sering kali orang-orang di Krismas sebelum dan selepas tumbuhan malar hijau seperti pain dalam rumah atau di luar rumah, dan dihiasi dengan lampu Krismas dan hiasan warna. Dan letakkan malaikat atau bintang di atas pokok itu.

Bagaimanakah pokok Krismas menghiasi?

Pokok Krismas umum dibuat daripada bahan pvc daun bulu dibalut stent logam, pokok buatan Krismas buatan manusia beberapa akan dilampirkan oleh kayu dipotong dari pangkalan. Saiz Pokok Krismas dari tingginya 5 cm diletakkan di atas meja perhiasan, hingga 200 cm pokok susunatur yang besar. Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, lebih popular "pokok natal serat optik", selagi kuasa itu akan disambungkan kepada naungan yang berbeza.

Bagaimanakah pokok Krismas menghiasi dua?

Sekiranya saiz pokok Krismas yang lebih besar, biasanya bundle pertama dari seluruh bungkusan untuk memudahkan pengendalian, dibeli dan kemudian dibebaskan. Pokok Krismas Perhatikan ranting penuh cawangan akan kelihatan hidup, tetapi cawangan tidak mengatur terlalu kemas, untuk menjaga sedikit bentuk semula jadi adalah lebih baik.

Bagaimanakah pokok Krismas menghiasi tiga?

Kemudian diikat dengan perhiasan kecil, bahagian atas mesti memilih perhiasan yang lebih mempesonakan, mempunyai sentuhan penamat kesannya, yang biasa digunakan adalah bintang keemasan emas, Pokok Krismas yang anda boleh meletakkan patung Santa Claus yang halus. Jika anda ingin menambah secara automatik mematikan lampu Krismas yang berkelip, tetapi juga memberi perhatian kepada sama ada kord kuasa sudah cukup lama, sama ada wayar itu telah dielakkan laluan berjalan, setiap garis cahaya tetap teguh, khususnya memberi perhatian sama ada Voltan yang mencukupi.