Pokok Krismas PVC Dengan Tidak mudah terbakarPVC untuk struktur amorf serbuk putih, tahap cawangan adalah agak kecil, ketumpatan relatif 1.4 atau lebih, suhu peralihan kaca 77 ~ 90 ℃, 170 ℃ atau lebih mula memecahkan [1], kestabilan Cahaya dan haba yang lemah, di atas 100 ℃ atau selepas pendedahan matahari yang berpanjangan, ia akan mengurai dan menghasilkan hidrogen klorida, dan penguraian katalitik selanjutnya yang lebih lama, menyebabkan perubahan warna, sifat fizikal dan mekanikal dengan cepat merosot, dalam aplikasi praktikal mesti ditambah penstabil untuk memperbaiki Kestabilan haba dan cahaya.

Pengeluaran perindustrian berat molekul PVC umumnya dalam lingkungan 50,000 hingga 110,000, dengan polydispersity yang besar, berat molekul meningkat dengan pengurangan suhu pempolimeran; Tiada titik lebur tetap, 80 ~ 85 ℃ mula melembutkan, 130 ℃ menjadi keadaan likat, 160 ~ 180 ℃ mula berubah kepada aliran likat; Mempunyai sifat mekanikal yang baik, kekuatan tegangan kira-kira 60MPa, kekuatan kesan 5 ~ 10kJ / m2; Sifat dielektrik yang cemerlang.

PVC adalah pengeluaran plastik terbesar dunia, PVC Krismas Pohon aplikasi yang sangat luas. Dalam bahan binaan, produk industri, keperluan harian, kulit lantai, jubin lantai, kulit buatan, paip, wayar dan kabel, filem pembungkusan, botol, bahan busa, bahan pengedap, serat, dan sebagainya digunakan secara meluas.

PVC adalah polivinil klorida, Bahasa Inggeris dirujuk sebagai PVC (Polyvinylchloride), monomer vinil klorida (vinylchloridemonomer, dirujuk sebagai VCM) dalam peroksida, sebatian azo dan pemula lain; Pokok Krismas PVC atau dalam cahaya, haba Polimerisasi oleh pempolimeran pempolimeran radikal bebas. Kopulitik vinil klorida dan kopolimer vinil klorida secara kolektif dirujuk sebagai resin vinil klorida. Bahan ini adalah bahan bukan kristal. Bahan PVC dalam penggunaan sebenar penstabil yang sering ditambah, pelincir, ejen pemprosesan tambahan, pewarna, agen impak dan bahan tambahan lain. Dengan tidak mudah terbakar, kekuatan tinggi, rintangan cuaca PVC Krismas dan kestabilan geometri yang sangat baik. PVC mempunyai rintangan yang kuat kepada oksidan, mengurangkan agen dan asid kuat. Walau bagaimanapun, ia boleh menjadi asid teroksidasi seperti asid sulfurik pekat, kakisan asid nitrik pekat dan tidak digunakan dengan hidrokarbon aromatik, hidrokarbon berklorin dalam hubungan dengan majlis

Pokok Krismas PVC adalah perkara penting untuk keluarga Amerika Krismas, bagi mereka tidak ada pokok Krismas PVC Krismas tidak dipanggil Krismas. Di China, sebelum Krismas, PVC Krismas Pokok banyak orang perlu menyiapkan barang pokok Krismas PVC, mahu pokok Krismas PVC asli akan pergi ke hutan untuk melihat pokok, tetapi anda juga boleh menggunakan pokok Krismas PVC buatan untuk membuka, yang biasa Buatan PVC pokok Krismas, diperbuat daripada bahan PVC bahan bulu daun dibungkus stent logam yang dibuat PVC tiruan kecil pokok Krismas beberapa akan dilampirkan oleh kayu dipotong dari pangkalan. Ukuran dari ketinggian 5 cm diletakkan di atas meja perhiasan, hingga 200 cm pokok susunan yang besar. Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, lebih popular "pokok Krismas serat optik PVC", selagi kuasa akan disambungkan kepada naungan yang berbeza.

Jika anda menghias pokok Krismas PVC 6 kaki, Pokok Krismas PVC anda akan memerlukan kira-kira enam kord cahaya, masing-masing dengan 100 lampu, setiap cahaya dari akar cawangan ke bahagian atas, kemudian belok dan bungkus di sekitar cawangan untuk membuat Ia tegas. Tetapi juga di pokok itu untuk menggantung beberapa epal, kon pain, mengikat pesta sutera merah, Jabatan permen warna, aprikot manis, terdapat bayi yang cantik dan mainan lain, serta kotak hadiah kecil. Penyusunan pencahayaan rata-rata adalah titik yang dapat dilapisi di sekitar pokok Krismas PVC atau berliku-liku.

Perhiasan pokok Krismas PVC yang:

1, pokok atas bintang: bintang pokok pokok dimasukkan ke dalam pokok Krismas PVC pada bintang, seperti mahkota pokok Krismas PVC, dengan bahagian atas pakaian pokok, memakai "mahkota" pokok Krismas PVC akan sedikit Xianqi. Pokok Krismas PVC Beberapa bahagian atas pokok juga boleh dikenakan cahaya, berkelip sangat menarik perhatian.

2, boneka: berpakaian di pohon PVC cantik di dahan pokok yang tergantung pada boneka kecil yang cantik, biarkan anak-anak meletakkannya.

3, salji salji: PVC hijau di pokok natal yang ditutup dengan pelbagai warna selepas hiasan, anda masih akan merasa seperti kurang. Ya, ia adalah kepingan salji putih. Pada masa yang sama anda boleh membeli salji besar yang tergantung di atas bumbung, anda boleh menikmati salji di dalam bilik.

4, loceng: lonceng kedua-duanya dari kelahiran orang Kristian (Juruselamat datang) kegembiraan bel dari makna kegembiraan loceng, tetapi juga oleh band ke loceng supaya orang dapat kembali ke Tuhan Sisi tidak akan hilang Arti cincin pada masa yang sama juga mendorong makna setan.

5, epal dan ruby: epal atau jed merah, yang juga dikenali sebagai perhiasan kugel, kepada Adam membawa dosa asal buahnya, sebagai kebijaksanaan buah Eden, bukan hanya melambangkan buah untuk menghasilkan buah yang berbuah atau gembira, Jade merah sebagai Pokok di taman untuk membawa kehidupan kekal, dan kadang kala juga melambangkan selamanya.

6, cincin panjang hijau Krismas: Negara-negara Barat hiasan Krismas di pintu dengan hiasan, biasanya dengan dedaunan hijau atau rotan (rambut longgar, jarum pain, dan lain-lain) dan logam perak dan loceng emas dengan pita merah Warna-warna utama hijau, Putih, kuning, merah bagi pihak festival gembira, Pokok Krismas PVC yang membaca chrismas meriah, atau disingkat sebagai x'mas.

Hiasan pokok Krismas PVC Di samping beberapa perhiasan yang paling penting di atas, tetapi juga termasuk bola Krismas, busur tepi emas merah kunci, bola salji dan pelbagai reben berwarna dan sebagainya. Perkara-perkara ini menjadikannya lebih mudah untuk memakai pokok Krismas PVC lebih cantik, suasana perayaan lebih kaya.