Pokok Krismas PVC Adalah Sturdy Dan Tahan Lama

Pokok Krismas yang diperbuat daripada kulit PVC, dipanggil PVC Christmas Tree

Hartanah Bahan Kulit PVC:

Malah, ia adalah sejenis bahan pempolimeran vinil, dan bahannya adalah sejenis bahan bukan kristal. Bahan PVC sering digunakan dalam penggunaan sebenar penstabil, pelincir, agen pemprosesan tambahan, bahan warna, agen anti-kesan dan bahan tambahan lain. Ia mempunyai kelebihan kekuatan yang tidak mudah terbakar, tinggi, tahan cuaca PVC Christmas Tree dan kestabilan geometri yang sangat baik. PVC mempunyai rintangan yang kuat terhadap oksida, mengurangkan agen dan asid. Walau bagaimanapun, ia boleh dikorbankan oleh asid sulfurik pekat, asid nitrik pekat, Pokok Krismas PVC dan juga tidak terpakai kepada peluang hubungan dengan hidrokarbon aromatik dan hidrokarbon berklorin.

Ciri-ciri Bahan Kulit PVC:

Warna umum cerah, tahan karat, kuat dan tahan lama, ia adalah kegemaran dunia, agak popular dan juga digunakan secara meluas dalam bahan komposit.

Warna bahan kulit PVC beragam, warna cantik; Ketebalan kulit umumnya 1-20cm dalam 0.07-2mm; Bergantung kepada keperluan pelanggan, PVC Christmas Tree ia boleh menghasilkan pelbagai pokok Krismas yang berubah-ubah.

Polyvinyl chloride, singkatan Bahasa Inggeris PVC (polyvinylchloride), adalah monomer vinil klorida (Vinylchloridemonomer, singkatan VCM) dalam peroksida, sebatian azo dan seterusnya pemula, atau di bawah cahaya, mekanisme tindak balas tindakan pempolimeran haba oleh radikal bebas Polimerisasi polimer. Pokok Krismas PVC Polimer vinil klorida dan copolymers vinil klorida dipanggil resin vinil klorida.

PVC adalah struktur amorf serbuk putih, sedikit sokongan, ketumpatan relatif kira-kira 1.4, suhu kaca 77 ~ 90 ℃, 170 ℃ mula mengurai, kestabilan miskin cahaya dan haba, di 100 ℃ di atas atau selepas panjang Tempoh pendedahan cahaya matahari, akan mengurai dan menghasilkan hidrogen klorida, Pokok Krismas PVC dan penguraian katalitik selanjutnya, menyebabkan perubahan warna, sifat fizikal dan mekanikal PVC Krismas juga berkurang dengan cepat, dalam aplikasi praktikal mesti menambah penstabil untuk meningkatkan kestabilan haba dan cahaya .

Proses Pengeluaran Pokok Krismas PVC:

A. Proses pengeluaran daun:

1. Menurut permintaan pelanggan, memimpin jalur garis besi (General 19-24 #), bahan kulit PVC, selepas mesin lukisan menekan corak, gabungan itu menjadi jenis separa siap jenis daun;

2. Potong jalur panjang (umumnya 5.4 meter) oleh pemotong dan potong panjang daun mengikut keperluan pengeluaran (daun umumnya dari 8-40cm);

B. proses pengeluaran Wire:

Menurut senarai pengeluaran, PVC Krismas Pokok mengeluarkan dawai yang hampir sama (umum 5-14 #), dan kemudian mengikut pesanan pengeluaran, melalui mesin meluruskan, mesin meratakan, potong saiz yang diperlukan (umum 8-70cm)

C. Mengikat pokok itu, mengikat proses teratas pokok:

1. Mengikut perintah pengeluaran, menyebabkan memotong dawai, daun, garis kapas, PVC Christmas Tree melalui mesin mengikat yang diikat ke cabang akar;

2. Mengikut senarai pengeluaran, membawa untuk mengikat cawangan, paip keluli, garis kapas, melalui mesin pokok mengikat yang diikat ke dalam pokok produk separuh siap;

3. Mengikut senarai pengeluaran, menyebabkan memotong dawai, daun, garis kapas, dengan mengikat mesin atas yang terikat ke atas pokok;

D. Perhimpunan, proses penyusunan:

1. Menurut senarai pengeluaran, kolar pokok, puncak pokok, maka teras tiub, palam paip, Pokok Krismas PVC dan akhirnya dipasang ke dalam pokok siap,

2. Menyusun sejauh mungkin, supaya daun pokok tidak akan membetulkan bentuk, kelihatan cantik, ada daya hidup; Jangan tuangkan tekanan timbunan bersama-sama, kerana tekanan timbunan PVC akan cacat, jika tekanan timbunan bersama-sama, ke bungkusan, pokok itu tidak akan kelihatan seperti.

Proses pembungkusan:

Mengikut keperluan, kadbod yang dipimpin, pokok separa siap, Tree Foot, manual, dan kemudian pembungkusan.

Untuk pembungkusan pokok Krismas, lebih baik menghasilkan sisi, pembungkusan sampingan, dalam kes ini, ke skala maksimum untuk memastikan prestasi pokok yang indah; Dalam keperluan pembungkusan kakitangan tidak boleh memerah pokok itu, untuk melakukannya dengan ringan, untuk membungkus produk siap, ke atas naik, kod timbunan kemas, PVC Krismas Pokok bilangan mata yang konsisten dan mudah.

Untuk pokok Krismas PVC, kilau pokok Krismas ini adalah baik, ringan, mudah untuk dikumpul, murah, adalah hadiah Krismas yang baik. Jika anda pergi dengan beberapa hiasan, kesannya lebih baik dan kelihatan kelihatan lebih baik!

PVC Krismas Pokok A 265 yuan, PVC adalah PVC, singkatan Bahasa Inggeris PVC (polyvinylchloride), adalah monomer vinil klorida (Vinylchloridemonomer, singkatan VCM) dalam peroksida, pemula azo kompaun dan sebagainya, atau di bawah cahaya, haba Mekanisme tindak balas polimerisasi tindakan oleh pempolimeran radikal bebas polimer. Polimer vinil klorida dan kopolimer vinil klorida dipanggil resin vinil klorida. Pokok Krismas PVC Bahannya adalah sejenis bahan bukan kristal. Bahan PVC sering digunakan dalam penggunaan sebenar penstabil, pelincir, agen pemprosesan tambahan, bahan warna, agen anti-kesan dan bahan tambahan lain. Ia mempunyai kelebihan kekuatan yang tidak mudah terbakar, tinggi, rintangan cuaca dan kestabilan geometri yang sangat baik. PVC mempunyai rintangan yang kuat terhadap oksida, mengurangkan agen dan asid. Walau bagaimanapun, ia boleh dikorbankan oleh asid sulfurik tertumpu, asid nitrik pekat, dan juga tidak terpakai kepada peluang hubungan dengan hidrokarbon aromatik dan hidrokarbon berklorin.