Pine Trees Are Taller


Pokok-pokok pokok pepohonan adalah pokok malar hijau sebagai sebahagian daripada sambutan Krismas. Oleh kerana pokok-pokok pinus malar hijau, pokok malar hijau ini melambangkan kehidupan kekal yang diberikan oleh orang Kristian kepada Kristus. Titik mercu tanda menunjuk ke syurga. Bintang-bintang yang dihiasi di atas pokok mewakili bintang istimewa yang memandu orang bijak untuk mencari Betlehem untuk Yesus. Cahaya bintang bermaksud membawa dunia ke cahaya Yesus Kristus. Hadiah di bawah pokok itu mewakili karunia Allah melalui satu-satunya anak dunia: harapan, cinta, kegembiraan dan kedamaian.

Pemilihan pokok pokok pinus sebab-sebab pain: kerana Krismas berada di musim sejuk, jadi pokok pain digunakan oleh pokok-pokok malar hijau. Oleh kerana pokok-pokok pinus malar hijau, pokok malar hijau ini melambangkan kehidupan kekal yang diberikan oleh orang Kristian kepada Kristus.

Krismas untuk menghiasi pokok pokok pokok pain:

Menurut catatan adat Krismas, pokok pain pertama adalah pokok palma kecil di tepi jalan bandar putih. Pada malam pertama kelahiran Yesus, Perawan Maria dan St Joseph pergi ke bandar sejuk, sangat letih, Perawan jatuh di atas pokok itu untuk sementara waktu, pokok palma kecil itu, Pokok Krismas Pine seolah-olah digemari Sepertinya, membuka cabangnya, kepada Perawan Maria untuk menahan angin sejuk yang bertiup. Di tengah malam Yesus Kristus dilahirkan. Pada masa ini, langit muncul sebagai bintang yang sangat cerah, mengeluarkan cahaya yang indah, langsung memukul kepala pokok palma kecil, mengalir ke aperture yang indah. Sejak itu, pokok perang kecil di Krismas, ia menyumbang kedudukan yang mulia.

Masa zaman pertengahan, drama agama popular di Jerman, dalam permainan Eden, selepas penciptaan Tuhan, Adam Eve mengkhianati Tuhan ketika bermain dengan penutupan pohon palem apel, yang mewakili "pokok kehidupan" atau "Kenali baik dan jahat pokok ". Kemudian, surat kehidupan di "pokok kehidupan" berpindah ke rumah, simbol kedatangan penyelamat. Dengan perkembangan simbol ini, hingga abad kelima belas, pohon pinus yang dihiasi, ia telah menjadi adat.

Pokok Pokok Pine menunjuk kepada kerajaan syurga. Bintang-bintang yang dihiasi di atas pokok mewakili bintang istimewa yang memandu orang bijak untuk mencari Betlehem untuk Yesus. Pohon Krismas Pohon Cahaya bintang bermaksud membawa dunia ke cahaya Yesus Kristus. Hadiah di bawah pokok itu mewakili karunia Allah melalui satu-satunya anak dunia: harapan, cinta, kegembiraan dan kedamaian. Jadi apabila orang Krismas menghias pokok-pokok pain.

Legenda mengenai asal-usul pokok pokok-pokok pain: Dikatakan bahawa seorang petani telah menerima seorang kanak-kanak yang lapar dan lapar dalam malam Krismas bersalju di mana dia mempunyai makan malam Krismas yang hangat, dan anak itu mempunyai cemara perpisahan Di tanah dan diberkati berkata: "Hari Tahun Baru, hadiah cawangan, meninggalkan Sugimura yang indah ini, balas kebaikanmu." Anak yang tinggal, petani mendapati bahawa cawangan pokok sebenarnya berubah menjadi pokok kecil, Pokok Krismas Pine yang dia hanya memahami penerimaan mereka. Yang asli adalah utusan Allah. Kisah ini menjadi sumber pokok pain. Kemudian data sejarah disimpulkan, kira-kira 200 tahun pada tahun ini, mula menggunakan cawangan sebagai perhiasan, sebagai cara untuk merayakan Krismas.

Pokok malar hijau dengan pokok cemara atau pain yang dibuat dengan lilin dan perhiasan sebagai sebahagian daripada perayaan Krismas. Pokok pain moden berasal dari Jerman. Pada 24 Disember setiap tahun, Jerman menubuhkan pokok cemara (pokok Taman Eden) di rumah dan meletakkan biskut di atasnya, melambangkan tempat perlindungan (tanda penebusan Kristian). Penggunaan moden semua jenis kuki bukan kuki suci, Pine Christmas Tree tetapi juga sering menambah simbol lilin Kristus. Di samping itu, pedalaman juga mempunyai menara Krismas, adalah struktur segi tiga kayu, terdapat banyak grid kecil yang menempatkan patung Kristus, menara yang dihiasi dengan cawangan dan daun hijau, lilin dan bintang. Menjelang abad ke-16, menara Krismas dan pokok Eden digabungkan menjadi pokok pain untuk pokok itu.

Pokok-pokok pain pada pokok hiasan, dunia seolah-olah sama. Pokok-pokok pine digunakan di pokok-pokok malar hijau, kebanyakan pokok kelapa sawit yang besarnya empat atau lima kaki, atau pokok pain kecil, ditanam di dalam periuk bunga besar di dalamnya, pokoknya penuh dengan lilin berwarna-warni atau lampu kecil, dan kemudian menggantungkan pelbagai jenis. hiasan dan reben, serta mainan kanak-kanak, dan hadiah keluarga. Selepas hiasan itu bagus, di sudut ruang tamu. Pokok Krismas Pine Jika ia ditempatkan di gereja, auditorium, atau tempat-tempat awam, pohon pinus agak tinggi, tetapi pokok itu juga boleh diletakkan di bawah hadiah.