Pokok Krismas PE adalah gred yang lebih


PE Christmas tree adalah penggunaan bahan PE meninggalkan Krismas, kesetiaan dan tekanan daripada daun pokok Krismas PVC biasa lebih baik, dengan PE yang dihasilkan oleh pokok Krismas lebih dekat kepada pokok sebenar, pokok Krismas PE oleh kegemaran pengguna, Krismas diletakkan di rumah atau Syarikat hiasan pintu, ianya lebih banyak gred.

Pokok Krismas PE

Tinggi: 2.1 m (boleh disesuaikan)

Bahan: PVC daun

Pokok kaki: seterika kaki

Hiasan: tiada

Pencahayaan: (pilihan cahaya atau lampu LED)

Dengan meningkatkan kesedaran alam sekitar rakyat, industri pokok Krismas juga menghadapi masalah alam sekitar, pokok Krismas PE pembasmian berlebihan yang disebabkan oleh sejumlah besar hutan sumber telah musnah, dan kemudian kehilangan tanah sumber, mengakibatkan kerosakan selanjutnya kepada alam semula jadi. Disebabkan oleh masalah-masalah alam sekitar pokok Krismas semakin ramai orang yang berkenaan.

Kebelakangan ini, dibuat oleh pokok Krismas PE plastik PE bukan hanya untuk Krismas Tambah suasana perayaan yang tebal, tetapi juga kepada orang di seluruh dunia untuk menggalakkan penjimatan tenaga rendah karbon, perlindungan alam sekitar pokok Krismas PE pentingnya kitar semula.

Dengan kebimbangan tentang isu-isu alam sekitar, isu-isu alam sekitar pokok Krismas PE telah semakin perhatian. Masa depan bahan mesra alam lebih banyak pokok Krismas akan menjadi lebih dan lebih. Kebelakangan ini, pokok Krismas PE bahan pokok adalah arus perdana pokok, tetapi terdapat banyak penggunaan sisa mesra yang diperbuat daripada lambang pokok Krismas pemodelan yang tiruan, di satu sisi untuk bersenang-senang Krismas, sebaliknya Simpan semulajadi sumber hutan. Boleh ditakrifkan sebagai Main double.

Oleh itu, pembelian pokok Krismas untuk memilih pengilang tetap, pokok Krismas PE kerana pengilang tetap menggunakan bahan-bahan yang mesra alam, dengan teknologi yang canggih, komprehensif Perkhidmatan, bukan sahaja sesuai untuk pemuliharaan sumber asli, ada suasana perayaan yang kukuh bagi dalam perayaan