Langkah Krismas Pe Krismas


Pokok Pe Krismas adalah penggunaan bahan pe PE Krismas, kesetiaan dan tekanan daripada pokok Pokok Krismas biasa adalah dengan lebih baik, dengan daun PA menghasilkan pokok pe yang lebih dekat ke pokok, oleh kegemaran pengguna, Krismas diletakkan di rumah atau hiasan pintu syarikat, Ia lebih gred.

Pe Krismas pokok

Tinggi: 2.1 m (boleh disesuaikan)

Bahan: daun PVC

Pokok kaki: kaki besi

Hiasan: tidak ada

Lampu: (lampu pilihan atau lampu LED)

Segera ke Krismas, dan kini di jalan raya sudah dapat melihat banyak bisnis telah dihiasi pohon pe Christmas yang diletakkan keluar, merah dan hijau, berkilat sangat bagus, pokok Krismas tidak simbol kecil Natal, pohon Pe Christmas Hiasan yang mana? Bagaimana untuk menghias pokok Krismas? Ikut Xiaobian untuk memahami seterusnya:

Krismas kini di China juga perayaan yang sangat popular, PE Krismas Pokok setiap hari banyak kedai perniagaan akan dihiasi pokok Krismas yang digunakan untuk menanggalkan atmosfera, dan pokok ini kerana hiasan bahan-bahan yang berbeza, kesannya berbeza , Tetapi langkah hiasan total atau hampir Mari kita lihat bagaimana untuk menghias pokok Krismas

Hiasan pokok Krismas Langkah satu: Pokok Krismas yang pertama untuk menetapkan dedaunan dalam bingkai sokongan, menamatkan setiap lapisan daun Krismas, supaya pengembangan dedaunan. PE Krismas Pokok Pokok Dihiasi PE pokok Langkah dua: cawangan dan daun di pokok Krismas, ini tidak terhad bagaimana dipasang, mengikut susun atur pilihan mereka, cara yang biasa digunakan untuk salib atas dan bawah, dan kemudian satu demi satu perhimpunan Daripada cawangan, berhati-hati tidak terlalu kemas, Simpan sedikit postur semulajadi pokok. PE Krismas Pokok Dihiasi PE Krismas pokok Langkah tiga: seterusnya boleh mula mengatur lampu Krismas, lampu tata letak purata adalah titik. Boleh berlapis di sekeliling pokok pe atau berliku-liku dan ke bawah. Akhirnya, perhiasan yang dipilih dengan teliti tergantung di dalam pokok itu. Untuk mengelakkan gambar terlalu rumit, adalah disyorkan untuk tidak memilih terlalu banyak jenis perhiasan, boleh memilih warna barang yang sama, dihiasi dengan pokok pe akan mempunyai hasil yang tidak dijangka.

Perhatian Xiaobian: dalam susun atur lampu Krismas, jangan masukkan terlalu banyak rentetan, adalah yang terbaik untuk tidak melebihi 300W lampu, iaitu, lampu 100W tidak menyambungkan 3 rentetan; 50 & #; Lampu W tidak memasangkan 6 senar, supaya tidak membakar mentol Selain daripada hiasan lampu Krismas, PE Krismas Pokok anda harus terlebih dahulu menguji rentetan cahaya adalah normal, dan kemudian diatur; Dan rentetan berlian, mudah untuk cangkuk yang disebabkan oleh kegagalan mentol lampu tidak bersinar, tata letak harus memberi perhatian khusus. Dekorasi pokok Krismas selesai selepas cadangan bahawa kami perlahan-lahan menggoncang perhiasan untuk melihat telah dihiasi dengan kukuh di dalam pokok itu.

Pe Krismas pokok adalah perhiasan utama Krismas, sehingga selagi pokok Krismas pe dihiasi dengan suasana Krismas yang baik keluar, dekorasi pokok Krismas dan banyak, PE Krismas Pokok khusus apa, bagaimana untuk menghias pe Krismas pokok Xiaobian memberi anda di sini Untuk memperkenalkan di sini, Dan kita bergegas untuk mencubanya sekarang.