Pokok Krismas Pe Menambah Suasana Perayaan yang Kukuh

Kelebihan pokok Krismas: seluruh pokok kelihatan lebih penuh, tekanan yang baik, tidak mudah ubah bentuk. PE meninggalkan kelebihan pokok Krismas: keselamatan, PE Krismas mampatan Pokok tidak mudah untuk ubah bentuk; Kelemahan: harga yang lebih tinggi. Menurut klasifikasi pencahayaan yang dibalut di sekitar pokok hijau muda: merujuk kepada pokok biasa dengan siri lampu yang dibalut. Rentetan biasanya 50 hingga 100 lampu penutup. Ia mempunyai ciri: kecerahan cukup, tidak terhad oleh pokok, harga rendah.

Pokok Krismas mempunyai pelbagai warna cawangan, sesuai untuk pelbagai majlis, perayaan, Krismas, Paskah, pemandangan perkahwinan, cawangan PE Krismas Pokok boleh digantung dengan pelbagai aksesori, dalaman dan luaran

Dengan peningkatan kesedaran alam sekitar orang, industri pokok Krismas juga menghadapi masalah alam sekitar, penebangan hutan yang berlebihan yang disebabkan oleh sejumlah besar sumber hutan telah musnah, dan dengan itu kehilangan sumber tanah, menyebabkan kerosakan selanjutnya terhadap alam semula jadi. Disebabkan isu alam sekitar pokok hijau orang semakin ramai yang terlibat.

Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, diperbuat daripada plastik plastik "pokok Krismas", bukan sahaja untuk Krismas untuk menambah suasana perayaan yang tebal, tetapi juga kepada orang-orang di seluruh dunia untuk mempromosikan pemuliharaan tenaga rendah karbon, PE Krismas Pohon perlindungan alam sekitar dalam kepentingan Kitar semula.

Dengan keprihatinan yang semakin meningkat mengenai isu-isu alam sekitar, masalah alam sekitar pokok-pokok Krismas telah semakin banyak dihargai oleh orang-orang. Masa depan lebih mesra alam bahan pokok Krismas akan menjadi lebih dan lebih. Baru-baru ini bahan pokok pvc dan pe peach adalah arus perdana, tetapi terdapat banyak penggunaan tiruan sisa mesra alam yang dibuat daripada simbol pemodelan pokok Krismas, PE Krismas Pokok di satu pihak untuk keseronokan Krismas, sebaliknya menyelamatkan Sumber hutan semula jadi. Boleh digambarkan sebagai permainan berganda.

Oleh itu, pembelian pokok Krismas untuk memilih pengeluar biasa, kerana pengeluar biasa menggunakan bahan-bahan mesra alam, dengan teknologi canggih, perkhidmatan yang komprehensif, bukan sahaja kondusif untuk pemuliharaan sumber semula jadi, boleh menjadi suasana perayaan yang kuat untuk perayaan