Pokok Krismas Serat optik adalah hiasan yang sangat tinggi

Pembawa cahaya yang berubah-ubah di Bahagian Pokok Optik Fiber Optic tergolong dalam bidang hiasan kehidupan keluarga. Ia terdiri daripada cangkerang, sumber cahaya, ribbon dan peranti penampan gentian optik yang terdiri daripada pita warna yang terletak di antara sumber cahaya dan berkas serat, Pokok Krismas Serat Optik dan boleh dijalankan secara berterusan di bawah mekanisme penghantaran kecil; Permukaan ribbon dibahagikan kepada dua atau lebih kawasan, Pokok Krismas Serat Optik dan kawasan berbeza dibentuk oleh kombinasi warna yang berbeza, setiap rantau mempunyai undang-undang perubahan warna sendiri. Cahaya melalui reben, melalui berkas serat dalam lengan kedudukan, di sepanjang jalan yang berlainan hingga akhir wayar gentian optik. Bundle fiber optik yang sepadan dengan kawasan yang sama pada reben memancarkan cahaya warna yang sama pada masa yang sama, dan bundle fiber optik yang sepadan di rantau jiran memancarkan warna yang berbeza pada masa yang sama.

Proses pengeluaran pokok serat Krismas. Filamen serat optik diatur secara merata pada satah atau silinder dengan pelekat dua sisi atau lain-lain dan daun disisipkan bersama, Pokok Krismas Serat Optik sudut antara serat dan pelekat dua sisi antara 40 ° -85 °, sementara arah Serat dan arah susunan daun adalah serupa. Filamen dan daun yang terpaku sama rata ke cawangan-cawangan, Pokok Krismas Serat Optik dan filamen diagihkan secara sama rata ke atas cawangan-cawangan, dan mata bercahaya terletak di bahagian atas daun. Pokok Krismas serat optik, yang dibuat dengan kaedah ciptaan, diedarkan secara seragam ke titik bercahaya filamen serat optik, yang memancarkan cahaya yang mempesonakan dan sangat hiasan.

Pokok Krismas optik dengan keselamatan yang tinggi, kuasa, ciri-ciri kepelbagaian warna, ia mempunyai pangkalan di lembangan pokok, lembu api, lampu warna, cawan warna, dan lain-lain. Ia adalah pokok Krismas di pokok Krismas, menggunakan serat optik Untuk kehilangan ciri-ciri yang hilang, melalui pokok pokok pokok Krismas yang dipasang di bawah lampu warna, ditembak di lampu warna di atas lembangan warna, menghantar ke hujung serat optik dengan itu menerangi pokok Krismas, Pokok Krismas Serat Optik kerana lembangan warna Berputar sehingga serat optik pokok Krismas mendedahkan pelbagai warna cahaya, membentuk pokok Krismas warna yang mempesonakan.