Pokok Krismas gentian optik milik bidang hiasan kehidupan keluarga

Gentian pokok Krismas air adalah simulasi bagi pokok Krismas, yang kebanyakannya menggunakan plastik, kertas warna filem nipis dan komposisi tanglung yang kecil.

Gentian pokok Krismas air milik bidang hiasan kehidupan keluarga. Ia terdiri daripada satu shell, sumber cahaya, reben dan rasuk fiber optik kedudukan peranti terdiri daripada jalur warna yang terletak di antara sumber cahaya dan berkas fiber dan boleh dijalankan secara berterusan di bawah mekanisma transmisi kecil; Pokok Krismas optik gentian permukaan reben terbahagi kepada dua atau lebih banyak rantau, dan rantau berbeza dibentuk dengan gabungan warna yang berbeza, setiap Wilayah mempunyai undang-undang sendiri perubahan warna. Cahaya melalui reben, pokok Krismas optik Fiber melalui ikatan gentian di lengan kedudukan, di sepanjang jalan-jalan yang berbeza pada penghujung wayar gentian optik. Ikatan gentian optik berbanding kawasan yang sama pada reben mengeluarkan cahaya warna yang sama pada masa yang sama, dan Ikatan gentian optik sama di wilayah berjiran mengeluarkan warna yang berbeza pada masa yang sama.

Model utiliti yang bertujuan untuk menyediakan pokok Krismas fiber optik dengan novel struktur dan superior kepada pokok Krismas simulasi.

Gentian pokok Krismas Ia terdiri daripada banyak cawangan, setiap cawangan cawangan berbilang diperuntukkan dengan sejumlah daun-daun, batang pokok, dan flowerpot yang menetapkan batang pokok, yang dicirikan dalam bahawa setiap cawangan cawangan berganda terdiri daripada sekumpulan mu gentian optik ltiple dan sekurang-kurangnya satu rod sokongan. ; Serat serat optik setiap pokok Krismas optik dalam satu ikatan berganda gentian optik adalah terikat dengan daun kepada cawangan; Batang pokok yang terdiri daripada gentian optik yang merangkumi plurality cawangan, Fiber optik pokok Krismas mana sekurang-kurangnya satu batang utama sokongan juga disediakan, dan sumber cahaya elektrik laras warna yang diatur di bawah batang pokok dan terletak di flowerpot sebuah. Sekeping tetap disusun di cawangan-cawangan dan batang pokok persisian s-VHS.

Pokok Krismas gentian optik air kerana cawangan-cawangan dan batang pokok dibuat daripada fiber optik, dan masing-masing dalam gentian optik dan sekeping daun ikatan, di bawah batang pokok warna laras elektrik cahaya, jadi setiap gentian optik di bawah tindakan Electric cahaya sumber di lekat dengan daun kepala untuk mengeluarkan lampu berwarna-warni point, jadi model utiliti yang bukan sahaja struktur yang baru dan segar.

Ia terdiri daripada beberapa cawangan, sejumlah daun-daun, batang pokok dan flowerpot yang digunakan untuk Ketatkan galah pokok tersebut. Berehatlah di salah satu cawangan di beberapa batang akar terdiri daripada satu ikatan gentian optik yang berbilang dan sekurang-kurangnya satu rod sokongan, dan setiap gentian optik di dalam gentian optik yang berbilang terikat dengan daun kepada cawangan. ; Batang pokok ini terbentuk oleh fasa gentian optik yang terdiri daripada kemajmukan dahan, Fiber optik pokok Krismas mana sekurang-kurangnya satu batang utama sokongan juga disediakan, dan sumber cahaya boleh Tala warna boleh diatur di bawah batang pokok dan terletak di flowerpot sebuah. Model utiliti yang amat sesuai untuk dekorasi Krismas atau Hadiah.