Perhiasan Pokok Krismas

Pokok Krismas adalah sebahagian daripada perayaan Krismas dengan lilin dan perhiasan yang menghias pokok pepejal atau pain. Pokok Krismas moden berasal dari Jerman. Orang Jerman mengaturkan pokok cemara (pokok Taman Eden) di rumah pada 24 Disember, Adam dan Hari Hari, dan menggantungkan biskut di atasnya, melambangkan tempat perlindungan (tanda pendamaian Kristian). Penggunaan moden semua jenis cookies bukan roti suci, tetapi juga sering menambah simbol lilin Kristus. Di samping itu, pedalaman juga mempunyai menara Krismas, adalah struktur segi tiga kayu, terdapat banyak grid kecil yang menempatkan patung Kristus, menara yang dihiasi dengan dedaunan malar hijau, lilin Krismas dan bintang. Menjelang abad ke-16, menara Krismas dan pokok Eden digabungkan menjadi pokok Krismas

Sekarang semakin ramai orang Krismas, banyak keluarga suka makan malam Krismas di Krismas. Selain makan lebih baik, tetapi juga untuk melakukan di rumah untuk menghiasi suasana ah. Pokok natal adalah hiasan Krismas yang paling asas, pokok Krismas sebelum ini sangat besar, jika tidak ada halaman yang tidak terlibat dalam. Tetapi kini pokok Krismas besar, kecil, kompleks, dan abstrak. Walaupun anda tidak mempunyai rumah mansion, Pokok Krismas anda juga boleh menyimpan pokok Krismas di rumah.

Mengesyorkan

Perhiasan pokok Krismas kayu

Pokok Krismas ini diperbuat daripada tali hemp kasar, terukir laser, halus dan cantik. Biasanya mempunyai banyak perhiasan, tetapi kebanyakannya adalah sifat yang membosankan, warna-warna terang lebih banyak suasana perayaan. Jika anda kekurangan ruang, anda juga boleh menggantungnya di pokok Krismas yang lebih besar, atau di jendela, atau di atas tali kotak hadiah untuk memberi kawan dan saudara mara, Pokok Krismas memberi mereka kejutan.

Sesetengah orang mengatakan bahawa perkara yang paling mesra alam di dunia adalah pokok Krismas, hanya sekali setahun, dan bahan mentah tidak boleh dihina. Tetapi sebenarnya, terdapat penggunaan harian pokok Krismas. Contohnya, folder Krismas bentuk pohon Krismas ini. Selain mampu memakai desktop semasa perabot, tetapi juga nota pada nota di atas, rekod untuk mengelakkan peristiwa penting yang terlupa. Dan ia dibungkus dengan melihat dawai logam, tetapi juga orang dapat melihat pokok Krismas boleh menjadi sangat halus.

Dengan kayu, beberapa warna mudah, beberapa warna segar yang lembut, Pokok Krismas dan beberapa warna perayaan merah dan hijau yang besar, ini pokok kayu yang terakhir ini. Warna terang tidak dapat dinyatakan, hanya boleh dikatakan bahawa kemurnian tinggi merah merah, hijau berwarna hijau. Dan di tengah-tengah beberapa bulat berongga, masing-masing di dalamnya ada anak patung kayu, apa salji ah, Santa Claus ah Empat penjuru adalah sama, seperti menara kuno menara yang menggantung menara yang sama. Supaya seluruh pokok Krismas segera segar.

Bunga bunga kertas madu bunga pokok natal

Kayu-kayu pertama yang pertama, wayar pokok Krismas selesai, kami mendapati lelaki ini tanpa mengira saiznya, semuanya sangat sukar. Jika laman web ini perlu diubah, ia tidak begitu mudah. Nasib baik, ada pokok Krismas dengan tarikan bunga. Prinsip tindakan pokok Krismas ini juga sangat mudah. Adalah untuk menggunakan bahagian kertas melekat cara bersama, sekali dibuka adalah bentuk sarang lebah. Dan kemudian gilirannya, ia menjadi pokok nada konkrit tiga dimensi Tidakkah ia mudah? Dan ini biasanya mudah untuk disimpan. Hanya biarkan mereka menyusun, ke dalam helaian pada baris. Tahun kedua juga boleh digunakan, boleh dikatakan bahawa pokok Krismas yang paling mesra alam dan berkesan

Pokok Krismas besar

Bagi rumah itu tidak kekurangan ruang, hanya kekurangan suasana keluarga keluarga, mendapatkan pokok natal yang besar di rumah atau sangat baik. Walaupun tidak kira berapa pun pokok Krismas yang boleh dilakukan, tetapi banyak pokok yang kosong, hiasan di atas tetapi juga untuk membeli sendiri. Berapa banyak untuk membeli, bagaimana dengan masalah ini. Jika anda adalah orang yang tidak mahu mempertimbangkannya, maka pokok ini sangat sesuai untuk anda. Pokok Krismas Ia dihiasi dengan pelbagai jenis. Anda menerima barang-barang, membuka pakej, hanya perlu melakukan perhimpunan, dan kemudian menutup dekorasi hanya sahabat baik.

Pokok Krismas DIY

Walaupun ia boleh digunakan untuk mendapatkan produk siap adalah sangat mudah, tetapi ini tiada pengalaman bersenang-senang. Jika tidak realistik untuk membiarkan anda mengambil pokok Krismas 6 meter tinggi, adakah anda membuat pokok Krismas seperti kad Krismas? Pokok Korea adalah produk separuh siap. Mungkin garis besar dan bentuknya ditarik. Hanya potonglah mereka dan kumpulkan mereka. Di tengah-tengah pokok Krismas ini terdapat lapisan salju, sangat menyukai Meng, sangat lucu.