Lampu Pokok Krismas Dengan Ciri-ciri Kalis Air

Lampu pokok Krismas terutamanya digunakan untuk hiasan perayaan dan hiasan Krismas, ia mempunyai ciri kalis air dan boleh terus ke dalam air. Ciri-ciri utama produk: kalis air, perlindungan alam sekitar, hujung suhu, sedikit kuasa elektrik di hujung voltan, Pokok Krismas Dengan cahaya hayat yang panjang, pelbagai aplikasi, rentetan cahaya dan boleh ditenun menjadi pelbagai rentetan cahaya model dan pelbagai jenis kraf yang sukar.

Warna pokok manik pokok Krismas: warna merah, kuning, hijau, biru, putih, putih hangat, ungu, merah jambu, RGB dan berwarna-warni, dan warna-warni berwarna terang, perubahan berkelip, perubahan bergelombang, perubahan berterusan, perubahan denyar, Perubahan kilat perlahan, perubahan, perubahan gelap secara beransur-ansur, bentuk perubahan yang berwarna-warni dan lain-lain, sangat cantik.

Siri lampu pokok Krismas: jenis salji, jenis bintang lima, jenis bunga, jenis berlian, jenis bijian beras, jenis pokok Krismas, jenis bulat dan sebagainya!

Lampu garis lampu Krismas boleh disesuaikan mengikut keperluan pelanggan, jarak garis konvensional: 3cm.5cm.6cm.10cm.15cm.20cm.30cm dan cahaya konvensional lain dari

Pemasangan cahaya pokok Krismas yang mudah digunakan, hanya pasang kuasa plag ke lampu di sekitar tempat yang anda mahu, memberikan anda bentuk, Pokok Krismas Dengan Cahaya dan kemudian tarik bekalan kuasa, rentetan cahaya akan segera menyala cahaya anda mahu Kesan, dan boleh menjadi kalis air, penggunaan tenaga yang rendah, hijau dan bebas pencemaran dan praktikal, dalaman dan luaran adalah mudah, jangan panas tanpa sup, tangan boleh menjadi sebarang sentuhan, selamat dan boleh dipercayai, Pokok Krismas Dengan cahaya lembut dan tinggi operasi mudah dan cepat, mudah untuk bermain Penjagaan untuk kanak-kanak yang lebih tua boleh digunakan, produk reka bentuk manusia, jadi anda menyelamatkan kesukaran menggunakan pemasangan masalah.

Lampu pokok Krismas Ciri-ciri: penjimatan tenaga, kehidupan yang panjang, berwarna-warni, pemodelan yang indah, pelbagai, ringan dan lembut, kuasa yang selamat dan boleh dipercayai boleh sehingga berpuluh-puluh pemilihan mod cahaya boleh berubah monokrom, perubahan jitter kelajuan, warna yang berwarna-warni, Kelebihan terbesar adalah penarafan IP65 kalis air, dalaman dan luaran Krismas Pokok Dengan Lampu, seperti KTV, bar, projek lampu bandar, hiasan Krismas, hiasan percutian.

Spesifikasi:

Wire warna: tembaga, perak, emas, hitam, warna, mengikut kehendak para tetamu pilih.

Pemodelan: benih, salji salji, berbentuk hati, bintang lima yang bertemakan, pokok Krismas, Pokok Krismas Dengan bunga oktagonal Cahaya, tengkorak. Mengikut permintaan anda untuk merangka bentuk baru.

Warna: merah, kuning, biru, hijau, putih, putih hangat, merah jambu, ungu, warna, RGB.

Voltan: 3V / 4.5V / 6V / 12V / 24V., Kuasa yang selamat dan boleh dipercayai boleh dikonfigurasi kotak bateri 2A, 2AA, 3AA, 4AA, 2CR2032, juga boleh dikonfigurasi 12V, Pokok Krismas Dengan 24V Cahaya dan transformer lain.