Lampu pokok Krismas membuat perayaan ini lebih bergerak dan cerahSemakin ramai orang dengan angin Kristus Krismas, tidak dapat dielakkan untuk menghias pokok Krismas kos otak. Lampu pokok Krismas merupakan hiasan paling asas, nisbah yang sesuai, lampu pokok Krismas anggun gantung penggulungan boleh membuat perayaan ini lebih bergerak dan lebih berkilat.

1, pertama ialah untuk memilih tempat yang betul untuk menghias pokok Krismas.

Anda boleh menolak pintu melalui dibuka untuk melihat di mana mata pertama sering jatuh di rumah, di mana cahaya dikumpul dan ini kita boleh meletakkan pokok Krismas tiada masa, tetapi, pokok Krismas dengan cahaya seperti di tepi pendiang api atau dinding tingkap , tempat yang tepat.

2, pilih lampu pokok Krismas betul.

Dekorasi festival itu harus mencerminkan keutamaan peribadi anda. Jika anda lebih suka gaya yang lebih tradisional, memilih untuk mentol pijar dengan pelbagai warna, pokok Krismas dengan cahaya dan jika anda ingin menjimatkan tenaga, memilih tenaga itu lampu pokok Krismas.

3, lampu berapa banyak yang anda perlukan?

Pakar Petua: Pokok Krismas setinggi 7 kaki, sekurang-kurangnya 500 lampu kecil, kaki setiap 1 yang lebih tinggi daripada 100. Jika anda suka Lihat lebih cerah, anda boleh menggunakan 150 mentol satu kaki tinggi. Tentu saja, juga untuk mengira lebar pokok Krismas, besar lilitan pokok Krismas, pokok Krismas dengan cahaya yang lebih banyak mentol keperluan.

4, mendapatkan alat-alat yang sedia.

Setiap tahun di Amerika Syarikat, jumlah orang yang cedera dalam dekorasi pokok Krismas yang lebih 15,000, jadi jangan lupa untuk menyediakan alat-alat yang betul-betul sebelum menghias pokok Krismas. Sebagai contoh, menggunakan tangga Juruelektrik yang bukan najis yang melonjakkan tahap itu, penggunaan pokok Krismas dengan cahaya standard wayar dan perluasan kuasa; mentol pada tiap-tiap hari Krismas pokok tidak boleh terlalu banyak, kira-kira 500 adalah rentetan, jika lebih perlu dibahagikan kepada beberapa rentetan untuk menyambung kepada plag.

5, pokok Krismas menyala dalam Rejimen

Lampu pokok Krismas yang akan dibalut sekitar pokok Krismas telah terlebih dahulu ditetapkan dalam Kumpulan, yang kedengaran berlebihan. Malah, ini boleh dielakkan dalam dekorasi lampu pokok Krismas bersama-sama, kusut di samping itu, juga mudah untuk mengambil lampu pokok Krismas, satu berliku-liku tangan, tidak kemas, pokok Krismas dengan cahaya mengambil risiko risiko anak sendiri.

6 kaedah penggulungan yang mudah

Pertama, lampu pokok Krismas kuasa, supaya dalam masa penggulungan yang anda boleh melihat corak pembentukan, dari atas pokok yang dihiasi dengan ke bawah secara visual.

Jika pokok Krismas diletakkan di sudut, pokok Krismas dengan cahaya itu boleh ditarik dari satu sisi pokok ke sisi lain, di sepanjang bahagian depan pokok Krismas ke bawah.

Jika pokok Krismas di depan tetingkap, anda boleh twist 360 darjah pokok dan melihat lampu belakang dan ke hadapan.

Seperti garis tegak bergaya? Juga sangat mudah, hanya garisan di bawah Langkau di untuk menjadi lebih besar, supaya sepadan dengan bentuk pokok itu.

Untuk membuat lampu yang agak 3D, anda boleh balut lampu pokok antara cawangan-cawangan.

Satu perkataan, anda menikmati percutian anda.

7, lampu pokok Krismas urusan lanjutan tips

A, ianya lebih cantik untuk membalut berbeza warna lampu pokok Krismas bersama-sama. Lampu pokok Krismas putih yang utama, pokok Krismas dengan cahaya dan kemudian Tambah lampu pokok Krismas multicolor atau monokrom.

B, boleh dicas semula menggunakan biarkan lampu, penggantung wayar dan kuku untuk membuat pelbagai bentuk seni lampu pokok Krismas. Potong cangkuk di atas penggantung dan pusingkannya ke dalam pokok, bintang atau bentuk lain dengan seorang diri, kemudian twist lampu pokok Krismas dan hang di tepi rak buku tersebut dan tetingkap.

C, Balut lampu pokok Krismas sekitar luar. Balut batang terlebih dahulu, kemudian twist ke arah akhir di cawangan-cawangan. Alah, pokok Krismas dengan cahaya anda boleh melihat seluruh pepohon yang dinyalakan seperti kesan cerita dongeng.

8, selepas musim untuk menerima

Biasanya sebelum Valentine's Day, untuk mengalih keluar-lampu hiasan pokok Krismas. Royong lampu pokok Krismas dari bahagian bawah pokok permulaan, perlahan-lahan berliku lampu pokok Krismas menjadi sebuah Rejimen, pokok Krismas dengan lampu akhirnya boleh semua rasional dalam Kabinet dalam tahun yang berikutnya untuk digunakan.