Lampu Krismas Pokok Tambah Perayaan PerayaanLampu pokok Krismas dan kombinasi pokok yang menarik, adalah jenis hiasan landskap yang baru. Rupa bentuk yang hidup, cantik, praktikal. adalah pilihan pertama untuk lampu bandar dan hiasan halaman.

Lampu pokok Krismas terutamanya digunakan untuk percutian Krismas, Halloween, Tahun Baru, Hari Valentine, pesta dan perkahwinan dan hiasan lain yang sesuai, boleh dipasang di pokok Krismas, ruang tamu, bilik tidur, koridor tangga, halaman, taman dan mana-mana tempat yang anda boleh berfikir, Pokok Krismas Dengan Cahaya untuk menambah suasana perayaan dan suasana romantis.

Semakin ramai orang dengan angin Natal Krismas, tidak dapat dielakkan untuk menghias pokok Krismas untuk kos otak. Krismas Pokok Krismas lampu adalah hiasan yang paling asas, perkadaran sesuai, penggulungan menggantung lampu Krismas yang sesuai Krismas lampu pokok boleh membuat perayaan lebih bergerak dan lebih berkilat. Tetapi pokok Krismas pokok lampu Krismas betul-betul berapa, bagaimana memilih cara membungkusnya?

1, yang pertama adalah memilih tempat yang sesuai untuk menghias pokok Krismas.

Anda boleh menolak pintu melalui pintu untuk melihat di mana mata pertama sering jatuh di rumah, di mana cahaya dikumpulkan, dan kali ini kita boleh meletakkan pokok Krismas di sana, tetapi, Pokok Krismas Dengan Cahaya seperti pinggir perapian atau dinding tingkap, adalah tempat yang betul.

2, pilih lampu pokok Krismas yang betul.

Hiasan festival ini harus mencerminkan keutamaan peribadi anda. Jika anda lebih suka gaya yang lebih tradisional, pilih mentol pijar dengan pelbagai warna, Pokok Krismas Dengan Cahaya dan jika anda ingin menjimatkan tenaga planet ini, pilih lampu pokok Krismas LED yang cekap tenaga.

3, berapa banyak lampu yang anda perlukan?

Pakar TIP: Pokok Krismas yang tinggi 7 kaki, sekurang-kurangnya 500 lampu kecil, setiap 1 kaki lebih tinggi daripada 100. Jika anda suka rupa yang lebih cerah, anda boleh menggunakan 150 lampu dari satu kaki tinggi. Sudah tentu, juga untuk mengira lebar pokok Krismas, Pokok Krismas Dengan Cahaya semakin besar lilitan pokok Krismas, semakin banyak keperluan mentol.

4, dapatkan peralatan siap.

Setiap tahun di Amerika Syarikat, bilangan orang yang cedera dalam hiasan pokok Krismas lebih dari 15,000, jadi ingatlah untuk menyediakan alat yang betul sebelum menghias pokok Krismas. Sebagai contoh, gunakan tangga elektrik bukannya bangku untuk menaikkannya, Christmas Tree With Light menggunakan dawai standard dan lanjutan kuasa; mentol lampu pada setiap pokok Krismas tidak boleh terlalu banyak, kira-kira 500 adalah rentetan, jika lebih perlu dibahagikan kepada beberapa rentetan untuk menyambung ke palam.

5, pokok Krismas menyala resimen

Lampu pokok Krismas yang akan dibalut di sekitar pokok Krismas itu mula-mula ditetapkan dalam satu kumpulan, yang kedengarannya berlebihan. Malah, ini boleh dielakkan dalam hiasan lampu pokok Krismas yang terhuyung-huyung bersama-sama, di samping itu, juga mudah untuk mengambil lampu pokok Krismas, satu tangan yang berliku-liku, tidak berantakan, Pokok Krismas Dengan Cahaya berisiko menimbulkan risiko tersandung.

6, kaedah penggulungan mudah

Pertama, lampu lampu pokok Krismas, supaya pada masa penggulungan anda dapat melihat corak pembentukan, dari bahagian atas pokok yang dihiasi ke bawah.

Jika pokok Krismas diletakkan di sudut, ia boleh ditarik dari satu sisi pokok ke sisi lain, Pokok Krismas Dengan Cahaya di sepanjang bahagian depan pokok Krismas ke bahagian bawah.

Jika pokok Krismas berada di hadapan tetingkap, anda boleh memutar pokok 360 darjah dan melihat lampu ke belakang dan sebagainya.

Seperti garis menegak bergaya? Juga sangat mudah, hanya garis di bawah jarak menjadi lebih besar, Pokok Krismas Dengan Cahaya untuk menyesuaikan bentuk pohon.

Untuk membuat lampu sedikit 3D, anda boleh membaluti lampu pokok antara cabang.

Dalam satu perkataan, anda menikmati percutian anda.

7, susunan pencahayaan petua lanjutan

A, lebih cantik untuk membungkus warna yang berbeza dari lampu pokok Krismas bersama-sama. Lampu Krismas Putih Cahaya adalah utama, dan kemudian menambah lampu monochrome atau lampu berwarna-warni Christmas tree.

B, gunakan lampu boleh dicas semula, penggantung wayar dan kuku untuk membuat pelbagai bentuk seni lampu pokok Krismas. Potong cangkuk di atas penyangkut dan putar ke dalam pokok, Pokok Krismas Dengan Bintang Cahaya atau bentuk lain dengan pengapit, kemudian putar lampu pokok Krismas dan gantungnya di tepi rak buku atau tingkap.

C, bungkus lampu pokok Krismas di sekeliling luar. Bungkus batang terlebih dahulu, kemudian putar ke arah akhir cawangan. Selepas waktu malam, anda dapat melihat seluruh pokok menyala seperti kesan dongeng.

8, selepas musim untuk diterima

Biasanya sebelum Hari Valentine, untuk mengeluarkan lampu hiasan pokok Krismas ini. Bersihkan lampu pokok natal dari bahagian bawah pokok, perlahan-lahan menggulung lampu pokok Krismas ke dalam rejimen, akhirnya boleh menjadi semua rasional dalam kabinet pada tahun depan untuk digunakan.