Cahaya Krismas Krismas Adalah Tempat Yang Baik Untuk Mewujudkan Suasana Krismas yang Hangat


Lampu pokok Krismas dan gabungan bentuk pokok yang bijak, adalah jenis lampu hiasan landskap yang baru. Rupa pemodelan realistik, cantik, praktikal. Adalah tempat yang baik untuk mewujudkan suasana Krismas yang hangat.

Lampu pokok Krismas adalah jenis lampu landskap simulasi yang baru. Pokok Krismas Dengan Cahaya Perlindungan alam sekitar, panjang umur, cantik. Daun pokok untuk bahan simulasi, sumber cahaya untuk LED, ketinggiannya biasanya 2-7 meter, digunakan secara meluas dalam persegi, halaman, ruang santai, lobi dan tempat-tempat lain. Pokok Krismas Dengan Cahaya Ciri-ciri penjimatan tenaga dan tahan lama untuk kekurangan lampu landskap tradisional, adalah produk revolusioner lampu serupa.

dua. Analisis:

1. Harga lampu pokok adalah berdasarkan ketinggian lampu, diameter dan bilangan daun (bilangan daun dan bilangan zarah LED lampu yang sama) dan warna lampu (warna merah, kuning , biru, putih, hijau dan merah jambu, pokok Krismas dengan cahaya merah dan kuning harga terendah, diikuti oleh biru, putih, hijau dan merah jambu yang tertinggi) untuk mengira saiz cahaya pokok untuk menggunakan alam sekitar mengikut lampu pokok dan bilangan lampu untuk reka bentuk. Sekarang kita menggunakan ketinggian lampu pokok umumnya dalam ruangan 70 cm-350cm, 400cm-700cm luaran, juga boleh disesuaikan mengikut keperluan tapak sebenar.

2. Penerangan Bahan:

Pokok utama pokok LED untuk paip keluli, cawangan untuk paip keluli atau keluli, kulit simulasi penyumberan luar. Digunakan untuk mencegah suhu tinggi 60 darjah / suhu rendah -35 darjah / UV / anti-penuaan bahan-bahan mesra alam, daun untuk bahan anti-penuaan yang fleksibel, sumber cahaya untuk lampu pokok Krismas, kehidupan sepanjang hayat.

3. lampu voltan lampu dan lampu belakang Krismas Penerangan:

220 voltan input voltan, sumber cahaya pokok voltan sebenar 12-54 volt (terbina dalam pengubah), penjimatan tenaga, boleh menjamin penggunaan keselamatan. Lampu pokok Krismas berbeza dengan produk pencahayaan LED yang lain, Pokok Krismas Dengan Lampu DC DC rendah dapat dikurangkan di luar kerana cuaca yang disebabkan oleh kerosakan, dan kemudian menambah cahaya pada perlindungan double heat shrinking tubing dengan berkesan dapat mengelakkan kerosakan angin dan air.

4. Arahan pemasangan dan penyelenggaraan:

Daun dan zarah LED cahaya tetap pada setiap cawangan, sebelah pembinaan selagi produk itu sendiri selaras dengan slot sambungan tetap, Krismas Pokok Dengan Cahaya dan kemudian aci utama dan penyambung plag kord kuasa yang sama boleh disambungkan, kuat dan mudah . Penyelenggaraan lampu pokok Krismas daripada lampu landskap lain mudah dan mudah, hanya perlu mengeluarkan tali cahaya, memasang rentetan cahaya baru.