Kaedah penggulungan lampu pokok Krismas


Semakin ramai orang dengan Al-masih ke atas Krismas, tidak boleh membantu tetapi untuk mengatur pokok Krismas untuk menghabiskan beberapa otak. Lampu pokok Krismas akan hiasan paling asas, bahagian bersesuaian, berliku gantung loceng pokok boleh membuat percutian lebih bergerak lebih berkilat. Tetapi bilangan lampu pokok Krismas pada akhirnya, bagaimana memilih bagaimana ia berliku?

1, pertama ialah untuk memilih lokasi yang sesuai pada pokok Krismas kelengkapan rumah.

Anda boleh menolak pintu dari pintu dan melihat di mana yang pertama meletakkan selalu jatuh di rumah, di tempat yang cahaya yang mengumpul, buat masa ini kita boleh meletakkan pokok Krismas di sana, tetapi, pokok Krismas dengan cahaya seperti di tepi tempat perapian atau tingkap di pinggir dalam dinding, adalah juga hak tempat.

2, pilih lampu pokok Krismas yang sesuai.

Dekorasi festival itu harus mencerminkan keutamaan peribadi anda. Jika anda suka gaya lebih tradisional, yang memilih untuk menggunakan jenis besar warna yang berbeza menggunakan mentol pijar; Pokok Krismas dengan cahaya jika anda ingin menjimatkan tenaga untuk menyelamatkan planet, pilih bar lampu pokok Krismas LED penjimatan tenaga.

3, berapa banyak lampu

Pakar Petua: 7 kaki tinggi pokok Krismas, sekurang-kurangnya menggunakan lampu kecil 500; setiap 1 kaki lebih tinggi akan meningkat 100. Jika anda suka Lihat lebih bijak, anda boleh menggunakan mentol 150 setiap kaki tinggi. Sudah tentu, lebar Krismas pokok hendaklah dimasukkan, semakin besar minggu Krismas pokok, mentol lebih diperlukan.

4, alat-alat yang sedia

Setiap tahun di Amerika Syarikat, kerana dekorasi pokok Krismas cedera dengan nombor kecemasan lebih daripada 15,000, oleh yang demikian, dalam hiasan sebelum pokok Krismas ingat menyedia alat yang betul. Seperti penggunaan tangga elektrik berbanding sahaja untuk mencari najis ke pad tinggi; Pokok Krismas dengan cahaya penggunaan standard wayar dan perluasan kuasa; Setiap rentetan bulb lampu pokok Krismas boleh tidak mengambil terlalu banyak, kira-kira 500 bagi rentetan, jika anda memerlukan lebih banyak dibahagikan ke dalam beberapa rentetan disambungkan kepada plag.

5, pokok Krismas menyala bersama-sama

Akan dibalut di dalam Krismas pokok atas pokok Krismas pertama lampu ke bola, pokok Krismas dengan cahaya itu bunyi yang agak berlebihan. Malah, ini boleh dielakkan dalam dekorasi lampu pokok Krismas antara yang kusut bersama-sama, di samping itu, ia adalah mudah untuk mengambil jam lampu pokok, tangan berliku, tidak kucar-kacir, braving risiko anak mereka sendiri.

6 kaedah penggulungan yang mudah

Mula-mula menghidupkan lampu pokok Krismas, supaya Bilakah anda boleh intuitif untuk melihat pembentukan corak itu, dari atas pokok ke bawah untuk menghias.

Jika pokok Krismas di sudut bawah, anda boleh dari sebelah pokok terlibat ke sisi lain, pokok Krismas dengan cahaya di sepanjang hadapan Krismas pokok telah dihiasi ke bawah boleh.

Jika pokok Krismas diletakkan di depan tetingkap, anda boleh berjalan kaki sekitar pokok 360 darjah, sebelum dan selepas anda boleh melihat cahaya.

Seperti barisan-barisan tegak yang bergaya juga sangat mudah, Krismas pokok dengan cahaya tetapi Langkau di antara barisan di bawah besar, supaya sepadan dengan bentuk pokok itu.

Ingin membuat cahaya sedikit rasa 3D, anda boleh balut antara dahan-dahan pokok pokok lampu.

Pendek kata, anda perayaan anda sukakannya.

7, susunan cahaya tips maju

a, akan perbezaan warna lampu pokok Krismas yang dibalut bersama-sama lebih cantik. Putih lampu pokok Krismas, dan kemudian Tambah lampu pokok Krismas monochrome paparan atau pelbagai warna yang di atas.

b, dengan lampu BIAR boleh dicas semula, penggantung wayar dan kuku sesetengah untuk menghasilkan pelbagai bentuk seni lampu pokok Krismas. Mula-mula potong cangkuk pada bahagian atas penggantung, maka pusingkannya ke dalam pokok, pokok Krismas dengan cahaya bintang atau bentuk lain dengan Tang, dan kemudian Balut lampu pokok Krismas, dan akhirnya hang di pinggir di rak buku atau di tepi tingkap.

c, lampu pokok Krismas dibalut dalam pokok di luar. Pertama dibalut di sekeliling batang, dan kemudian dibungkus ke arah akhir di cawangan. Selepas malam, anda boleh melihat seluruh pepohon dinyalakan, seperti kesan cerita dongeng.

8, pasca musim kemasukan

Secara umumnya sebelum itu Valentine's Day, ke pohon Krismas untuk mengalih keluar lampu hiasan ini. Untuk membersihkan pokok pokok tersebut dari bahagian bawah pokok, perlahan-lahan bertukar pokok Krismas lampu ke bola, dan akhirnya boleh menjadi satu cara yang munasabah untuk menerima dalam almari tahun depan dan kemudian gunakan.