Prestasi lampu pokok Krismas yang sangat stabil


Semakin ramai orang dengan Al-masih ke atas Krismas, tidak boleh membantu tetapi untuk mengatur pokok Krismas otak beberapa. Lampu pokok Krismas yang suci adalah hiasan paling asas, bahagian sebelah kanan, berliku gantung pokok pokok pokok Krismas boleh membuat perayaan ini lebih bergerak dan lebih berkilat.

Jangan lupa untuk muat alat yang betul sebelum menghias pokok Krismas. Seperti penggunaan tangga elektrik berbanding sahaja untuk mencari najis ke pad tinggi; penggunaan standard wayar dan perluasan kuasa; Setiap rentetan pokok Krismas, lampu atas bebawang boleh tidak mengambil terlalu banyak, kira-kira 500 untuk tali, pokok Krismas dengan cahaya jika anda memerlukan lebih banyak dibahagikan ke dalam beberapa rentetan disambungkan kepada plag.

Lampu pokok Krismas naik bersama-sama

Akan dibalut di dalam pokok Krismas pada lampu pokok Krismas pertama ke bola, ia kedengaran agak berlebihan. Malah, ini boleh dielakkan dalam dekorasi lampu pokok Krismas antara yang kusut bersama-sama, di samping itu, ia adalah mudah untuk mengambil jam lampu pokok, tangan berliku, tidak kucar-kacir, pokok Krismas dengan cahaya braving risiko anak mereka sendiri.

Kaedah penggulungan yang mudah

Mula-mula menghidupkan lampu pokok Krismas, supaya bila anda secara intuitif boleh melihat pembentukan corak itu, dari atas pokok ke bawah untuk menghias.

Jika pokok Krismas di sudut bawah, anda boleh dari sebelah pokok terlibat ke sisi lain, pokok Krismas dengan cahaya di sepanjang hadapan Krismas pokok telah dihiasi ke bawah boleh.

Jika pokok Krismas diletakkan di depan tetingkap, anda boleh berjalan kaki sekitar pokok 360 darjah, sebelum dan selepas anda boleh melihat cahaya.

Lampu pokok Krismas akan juga dikenali sebagai lampu LED, nama Bahasa Inggeris dipanggil jalur LED, bentuk produk ini adalah seperti pita, plus produk utama adalah LED asal, maka ia dipanggil lampu pokok Krismas. Ia secara umumnya diperbuat daripada papan litar manik lampu, pokok Krismas dengan cahaya PVC bahan mentah dan sebagainya.

Prestasi dan ciri-ciri lampu pokok Krismas

1. pohon natal cahaya untuk mengimport cip pakej pemancar cahaya Diod sebagai sumber cahaya;

2. pokok Krismas lampu sudut Reka bentuk sudut yang lebih besar, setengah-sudut > 120 darjah, warna seragam, tiada kotoran;

3. pokok Krismas pemilihan lampu LED yang berdedikasi bekalan kuasa voltan yang malar, rekabentuk litar gelung semasa yang berterusan, prestasi kerja adalah sangat stabil, jadi untuk memastikan kehidupan normal > 50,000 jam;

4. pokok Krismas lampu warna konsisten, warna putih merah, kuning, hijau, biru, putih, hangat;

5. pokok Krismas cahaya pemasangan mudah dan cepat, selepas suntikan dengan sekali rawatan, kalis air gred IP65, bahagian-bahagian plastik kalis air dipasang kedudukan Kad, tidak memerlukan sebarang aksesori, pokok Krismas dengan lampu boleh dipasang secara terus di lubang perkataan dan tetap;

6. pokok Krismas lampu untuk menjalankan pemprosesan berlubang pokok Krismas;

7. pokok Krismas lampu boleh menjadi pengawal warna-warni dan penuh untuk mencapai lompatan yang berwarna-warni, kecerunan, monokrom, pokok Krismas dengan cahaya warna penuh berdebar-debar dan kesan-kesan lain.