Pokok Krismas Adalah Perhiasan yang Tidak Dikenali


Pokok Krismas benar-benar muncul di Jerman dahulu, kemudian di Eropah dan Amerika Syarikat menjadi hiasan yang amat diperlukan untuk Krismas. Mereka biasanya menggunakan lampu berwarna-warni, lilin, hadiah atau malaikat untuk memasang pokok Krismas, terutama di barat laut Amerika Syarikat, Pokok Krismas kerana sumber hutan tempatan yang kaya, mereka akan menjadi keluarga untuk memilih pokok sebenar sebagai pokok Krismas.

Ketika datang ke pokok itu, tindak balas pertama orang ramai adalah pokok pain, sebenarnya, hanya setengah spesies pokok Krismas yang pertama dan paling tulen sebenarnya adalah spesies pohon cemara, Pokok Krismas kerana tumbuhan di daun musim sejuk tidak mudah dijatuhkan, Dan warna dan rasa tidak kuat, sangat sesuai. Apa pokoknya, Fir adalah spesies pokok Krismas yang paling tulen.

Malah, sebagai tambahan kepada cemara, spesies pain adalah semua mungkin, seperti cemara perak, cemara putih, yang merupakan yang paling primitif dari dua jenis pokok Krismas. Cucian Kaukasia juga merupakan jenis pokok Krismas yang biasa.

Terdapat beberapa pokok pain di beberapa tempat yang sesuai untuk pokok Krismas, Pokok Krismas dan sebagai tindak balas kepada panggilan untuk perlindungan alam sekitar, lebih banyak pokok Krismas diganti dengan plastik, supaya bukan sahaja pokok boleh digunakan untuk masa yang lama, tetapi juga Lebih ekonomik. Pokoknya adalah pokok apa, kini pada umumnya menggunakan plastik untuk membuat penampilan FIR untuk dijual.

Krismas menaikkan pokok malar hijau sebagai sebahagian daripada sambutan Krismas. Kerana pokok pain adalah malar hijau, pokok malar hijau melambangkan kehidupan abadi yang diberikan kepada orang Kristian yang percaya kepada Kristus. Treetops yang tajam menunjuk kepada Kerajaan surga. Bintang-bintang yang dihiasi puncak pokok mewakili bintang istimewa yang memandu orang bijak ke Betlehem untuk mencari Yesus. Pokok Krismas Cahaya bintang bertujuan membawa dunia Yesus Kristus yang terang. Hadiah di bawah pokok itu merupakan hadiah yang dibawa oleh Tuhan ke dunia melalui anak tunggalnya: Harapan, cinta, kegembiraan dan kedamaian.