Panduan Membeli Garland Krismas

Panduan Membeli Garland Krismas


Garland Krismas adalah hiasan bunga atau kord hiasan yang boleh terdiri daripada pelbagai barangan yang diilhamkan dengan percutian. Ia sangat popular untuk menghias pokok Krismas serta di dalam dan di luar rumah. Garlands boleh dibuat menggunakan dedaunan buatan dan semula jadi dalam corak reka bentuk yang berbeza. Walaupun garlands sekarang dianggap sebagai hiasan Krismas biasa, Garland Krismas mempunyai akarnya dalam tradisi selepas tuai Eropah dan peneroka awal Amerika yang membawa adat ke Dunia Baru. Garland Krismas datang dengan pelbagai jenis dan gaya atau boleh dibuat dari awal menggunakan barang-barang yang mewakili Krismas, seperti cawangan hijau dan buah beri. Sesetengah garland mempunyai lampu sementara yang lain mempunyai manik-manik atau berkumpul yang kelihatan seperti salji. Panduan ini meneroka bagaimana garlands Krismas menjadi item hiasan yang popular, kegunaan berlainan untuk garlands dalam hiasan, pelbagai jenis garland Krismas yang boleh dibeli atau dibuat, dan bagaimana untuk mencari garlands Krismas dalam talian menggunakan http: //www.hanyin-christmastree. com / .

Christmas garland

Sejarah Garlands Krismas

Tradisi kura-kura Krismas bermula kembali kepada orang Eropah awal yang mengikat tali tali garland sebagai cara untuk membuat wang tambahan selepas musim menuai jatuh ketika tidak ada lagi yang perlu dilakukan. Semasa tempoh terbiar antara musim menuai dan Krismas, pekerja akan menceburkan diri ke dalam hutan dan mengumpulkan dedaunan bersama untuk membina kalungan. Cemara, cemara, dan cedar cedar sering menjadi perkara paling popular yang digunakan oleh orang untuk membuat kalungan, tetapi cornhusks, kulit jeruk, lumut, dan buah-buahan kering juga popular.

Keluarga sering berkumpul di sekitar cahaya perapian pada waktu petang untuk memutar item yang mereka kumpulkan sepanjang hari ke dalam tali garland, yang boleh menjadi sebanyak 20 hingga 40 meter pada satu petang. Kerana garlands dibuat hanya selepas musim menuai, yang hanya sebelum musim cuti, garlands menjadi penanda permulaan musim perayaan.

Pada awal tahun 1900an dedaunan semulajadi menjadi semakin jarang di hutan dan desa. Orang ramai mula beralih ke barang-barang plastik buatan untuk membuat kalungan mereka. Plastik malar hijau dan holly menjadi popular pada masa itu kerana ketiadaan barang semulajadi. Akhirnya, sutera digunakan untuk membuat bunga dan kehijauan dan ini tidak lama lagi menjadi perkara yang paling biasa digunakan untuk membuat kalungan kerana penampilan mereka yang realistis. Pada tahun 1960-an, vinil dan PVC menjadi bahan popular yang digunakan dalam pembinaan garlands kerana kos pengeluaran yang rendah dan penampilan yang realistik.


Pelbagai Kegunaan untuk Garland

Garland Krismas adalah elemen hiasan yang paling biasa di Krismas di luar pokok Krismas. Hari ini, garland menandakan kedatangan musim cuti dengan cara yang sama untuk beratus-ratus tahun. Garlands mempunyai banyak kegunaan yang berbeza ketika datang untuk mewujudkan suasana percutian hangat di rumah.

Kawasan

Gunakan

Pokok Krismas

Selalunya digunakan untuk melingkari pokok Krismas; boleh dibuat daripada pelbagai barang seperti popcorn, jongkong, atau lampu; mewujudkan rupa perayaan

Banister

Biasanya dibalut di sekeliling tongkat atau diletakkan di luarnya untuk kesan hiasan; menghubungkan hiasan perayaan di tingkat utama ke lantai di atas; mencerahkan tangga

Hearth

Diletakkan di sekitar bahagian depan perapian; menyediakan suasana jenis unggun api semulajadi ke rumah

Mantle

Berjalan di sepanjang bahagian atas mantel perapian atau dangles di hadapannya; menggariskan perapian dengan hiasan semula jadi dan perayaan; meningkatkan daya tarikan api

Luar

Boleh digantung di atas beranda dan merentasi lampu aksen Krismas; boleh diletakkan di atas pokok dan semak untuk mencipta rasa percutian

Pintu pintu

Menyediakan trim yang sangat baik di sekeliling pintu dan pintu yang menyerlahkan semangat bercuti; mudah dilihat apabila berpindah dari satu bilik ke tempat seterusnya

Garland Krismas diperbuat daripada pelbagai bahan yang sesuai untuk setiap kawasan dalam jadual di atas. Bahan yang dipilih harus melengkapkan warna dan bahan di kawasan tersebut.


Jenis-jenis Garlands Krismas yang berbeza

Garlands datang dalam pelbagai reka bentuk yang berbeza untuk memenuhi keperluan yang berbeza ketika datang untuk menghias untuk musim Krismas. Kura-kura natal biasanya dijual panjangnya kira-kira 9 kaki dengan diameter biasanya antara 6 hingga 8 inci. Garland yang berharga tinggi boleh selebar 10 hingga 20 inci jika dikehendaki, tetapi garland yang lebih tipis lebih praktikal untuk keperluan yang paling menghias seperti memotong di sekitar pintu dan di atas mantel.


Pre-Lit Garlands

Garisan yang terang- terangan mempunyai lampu-lampu kecil yang dijalin di dalam bahan utama tali garland untuk menyediakan dekorasi yang sangat unik dan menarik. Lampu boleh menjadi jelas, berwarna, LED, atau pelbagai warna bergantung pada keinginan individu. Kura-kura Krismas pra-terang sangat popular untuk meletakkan pada mantel perapian, pokok Krismas, dan di tangga tangga.

Pine tradisional

Kalung nanas adalah kura-kura biasa dan serba guna yang boleh digunakan dalam setiap keadaan hiasan. Garland Pine yang paling menyerupai barang semulajadi asli yang mengumpul di hutan untuk menghasilkan garland beratus tahun yang lalu. Ini memberikan rayuan yang sangat tradisional yang sesuai dengan motif antik dan klasik. Kalung nanas boleh diwarnai atau boleh dicampur dengan jenis lain garland untuk menghasilkan pelbagai kesan. Mereka biasanya digunakan di semua kawasan rumah untuk hiasan.

Garlands manik

Kalung manik datang dalam pelbagai saiz dan bentuk dan dalam pelbagai warna bergantung pada gaya manik yang digunakan. Kristal akrilik dan manik kaca adalah aksen percutian yang popular dalam pelbagai warna dan mereka boleh saling berkaitan dengan jenis garland yang lain untuk mencipta kesan yang unik. Kalung manik biasanya digunakan sebagai aksen pada lilin dan di sekitar pintu, tetapi boleh digunakan di semua bidang hiasan terutama dengan kombinasi jenis lain kalung.

Berry Garlands

Garry Berry adalah sejenis jenis garland yang sangat popular yang boleh digunakan sendiri atau dicampurkan dengan jenis lain untuk menyerlahkannya. Ia sering digunakan dengan garlands pine kerana rayuan tradisional. Berry adalah salah satu barangan yang diperoleh orang dari hutan untuk membuat kalungan beratus-ratus tahun yang lalu. Mereka akan membiarkan buah kering dan mengeras dan kemudian menggunakannya bersama dengan anggur untuk membuat tali garland yang indah. Hari ini, buah beri sintetik dan terdapat pelbagai warna dan corak yang berbeza. Beri buatan mempunyai kelebihan muncul seolah-olah mereka hanya dipilih, tidak seperti buah semulajadi yang perlu dikeringkan. Garry Berry berguna di mana-mana di rumah tetapi bersinar di kawasan yang memerlukan sentuhan yang lebih halus seperti dapur atau bilik mandi.

Tinsel Garlands

Tinsel garlands adalah salah satu jenis garland paling meriah dengan bahan berkilauan yang meniru kesan ais. Tinsel kalungan paling banyak digunakan pada pokok-pokok Krismas di mana ia dilingkari di sekitar pokok itu, tetapi ia juga sangat popular pada lilin-lilin yang sifatnya berkilauan menghasilkan kesan yang mempesonakan. Tinsel kalung datang dalam pelbagai gaya dan warna yang sesuai dengan mana-mana gaya hiasan.

Garlands bertembung

Kalung gundukan adalah sama dengan kelopak bunga pine tetapi tertutup dalam bahan buatan yang menyerupai salji. Gundukan berkerut sangat menarik apabila penghias ingin memberi gambaran tentang Krismas bersalji, dan garland pain tradisional yang bercampur dengan berserabut salji mencipta rayuan itu. Garnet berkerumun biasanya terdapat pada mantel atau perapian perapian, atau di mana saja garland pain tradisional boleh diletakkan.

Cara Membeli Garlands Krismas :

Apabila mencari kura-kura Natal untuk membeli dalam talian, cara terbaik untuk mencari produk yang anda cari adalah dengan menggunakan alat carian yang berkuasa yang terdapat di http://www.hanyin-christmastree.com . Cuma pergi ke laman utama laman web dan masukkan istilah carian seperti Garland Krismas ke dalam kotak carian. Ini akan mengembalikan beberapa hasil lelongan yang berbeza yang menampilkan kura-kura pelbagai gaya dan jenis yang berkaitan dengan Krismas. Anda boleh memperbaiki carian anda dengan memilih pelbagai kategori yang akan menyempitkan carian anda mengikut aspek yang lebih khusus yang anda minati. Jika hasil carian masih terlalu luas, anda boleh memasukkan kata kunci kata kunci yang lebih spesifik yang warna terperinci atau sama ada anda mahu dinyalakan atau jenis garland yang tidak diketahui. Sebaik sahaja anda telah membuat keputusan mengenai bunga yang anda berminat, langkah seterusnya ialah mengesahkan penjual.

BETTY XU

QUZHOU WINGA HIF CO., LTD.

TIDAK. 62-2, HEHUA TANG, MACHE VILLAGE, HUSHAN STREET, JIANGSHAN, ZHEJIANG, CHINA

EMAIL: SALES3@CHINA-MADE.CC  

           SALES002@HANYIN-GIFT.COM

 

MOBILE (WECHAT): + 86-13454046919

HUBUNGI ONLINE:

SKYPE: bettybaby1985

QQ: 306763470

微 信 .png

Kesimpulannya

Garland Krismas adalah salah satu barangan hiasan yang paling biasa yang dikaitkan dengan Krismas, hampir seperti pokok Krismas. Dalam abad yang lalu, garland dihasilkan oleh pekerja lapangan yang terbiar selepas tuaian telah menggunakan barangan semula jadi yang mereka kumpulkan dari hutan dan desa. Kura-kura Krismas dijadikan tali panjang sehingga 40 meter panjang dan boleh dibungkus jawatan cahaya dan pokok untuk mewujudkan suasana perayaan di dalam bandar. Hari ini, garlands Krismas juga menandakan bermulanya musim cuti dengan menyediakan semangat hiasan yang sama yang mereka lakukan selama beratus-ratus tahun. Banyak bahan digunakan untuk membuat kalungan Natal, dari kalung hingga buah. Penghias boleh mencari jenis garland dalam pelbagai warna dan saiz dengan mencari di http://www.hanyin-christmastree.com . Kami menjadikannya cepat dan mudah untuk mencari kalungan Natal yang akan menambah sentuhan khas untuk hiasan Krismas sesiapa sahaja.