Lampu-lampu Krismas Krismas

Orang di serata Amerika Syarikat hiasan merayakan Krismas. Di kawasan perumahan di Texas, orang dengan berwarna-warni lampu Krismas yang dihias rumah. Dekorasi Krismas beberapa keluarga datang dengan topik politik semasa. Pemilik rumah yang menjelaskan mengapa beliau terpaksa membuat dekorasi Krismas. Katanya: "banyak orang melihat dekorasi Krismas kami telah kagum, berkata: saya tidak pernah melihat hiasan jenis ini, ia membuatkan kita gembira, kita rasa kita layak."


Bagi ramai rakyat Amerika, merupakan lambang berkekalan Krismas adalah pokok Krismas negara pada negara pusat membeli-belah di Washington. Dalam satu majlis pada waktu malam, biasanya oleh Presiden atau wanita pertama dinyalakan lampu Krismas atas pokok. Untuk ramai orang Kristian, lilin Krismas mungkin adalah Hadiah terbaik.


Di Minnesota, dinamakan Jin·fuersi Bolehkah peniaga adalah menjual apa katanya lilin dengan aroma Yesus. Dia berkata, bau ini boleh memberi keselesaan. Lilin ini adalah beberapa Kristian taat menurut Kitab akaun akan dibuat daripada. Bible yang merujuk kepada Isa pakaian mempunyai bau cinnamon dan mur, Chen Xiangmu