Pokok Krismas Putih Buatan

Pokok Krismas Putih Buatan
Berbual sekarang
Maklumat produk

pokok Krismas tiruan putih

▲ Reka bentuk eksklusif ▲ Mudah untuk ditubuhkan
▲ Pembinaan sempit ▲ Manual yang jelas
▲ Petua PVC bertugas berat ▲ Termasuk asas keluli
▲ Perlindungan tahan api (EN71; RoHS; Mencapai) ▲ Kotak penyimpanan yang kuat
▲ Untuk kegunaan dalaman & luaran ▲ tip bulat

pokok Krismas tiruan putih

Tinggi: 6.5ft (195cm)

Lebar: 36 inci (91cm)

akaun tip: 630

ketinggian pokok Krismas buatan putih adalah dari kaki logam (bawah) ke bahagian atas pokok buatan. pokok itu termasuk kaki logam.

Penerangan Produk:

Pokok Krismas buatan putih adalah pokok Krismas buatan atas dengan harga yang sangat kompetitif. Ciri-ciri pokok Xmas buatan ini adalah cabang yang kuat. pokok Krismas palsu ini diperbuat daripada bahan PVC berkualiti tinggi. Oleh kerana cawangan kuat, anda boleh dengan mudah menggantung banyak hiasan.

pembinaan hinged menjadikan pokok Krismas buatan putih mudah dipasang. pokok tiruan terdiri daripada tiga bahagian: bahagian bawah, tengah dan atas. cawangan sudah melekat pada batang keluli, anda tidak perlu memasukkannya ke dalam batang. (Sistem payung).

pokok buatan ini datang dalam kotak penyimpanan mewah yang kukuh di mana anda boleh menyimpan pokok itu untuk tahun berikutnya selepas cuti.

Sudah tentu, pokok Krismas buatan putih memenuhi keperluan dan piawaian keselamatan yang dinyatakan. kami boleh menawarkan EN-71, RoHS, Sijil Capai. kerana semua PVC diperbuat daripada bahan mentah putih tulen.

penanda masa menetapkan pokok: 10-20 minit. kami juga boleh menyediakan arahan jika anda perlukan.

pokok Krismas tiruan putih

Siasatan