Pokok Krismas Pine Frosted

Pokok Krismas Pine Frosted
Berbual sekarang
Maklumat produk

Pokok Krismas Pine Frosted

Frosted Pine Christmas Tree.jpg


Gambaran Keseluruhan:

◆ saiz dan warna berbeza yang ada.

◆ jumlah 1318 petua

◆ hujung pine dan pvc beku dengan salji

◆ Hinged cawangan untuk perhimpunan yang cepat dan mudah

◆ Diperuntukkan untuk penggunaan dalaman sahaja

Pokok, Pendirian Logam dimasukkan


Bahagian terperinci untuk Frosted Pine Christmas Tree :


Frosted Pine Christmas Tree.jpg


Penerangan:

Tambah perasaan perayaan hangat ke rumah anda dengan pokok Krismas Frosted Pine yang indah. Ia memaparkan banyak petua. Mudah untuk berhimpun dengan pembinaan cawangan hinged, cawangan kuat pohon ini mudah menyokong perhiasan Krismas.Anda akan suka reka bentuk penjimatan ruang gaya salji ini. Tetapi jangan risau, ia masih akan menarik banyak perhatian di mana-mana bilik. Pendirian logam yang kokoh dimasukkan. Pokok buatan ini direka untuk bertahan untuk tahun yang akan datang.

 

Spesifikasi untuk Pokok 7.5 kaki:
Bentuk: penuh
Lebar dasar: 49 inci
Berdiri diameter: 22 inci
Bilangan Petua: 1318

 

Jangan Lupakan Fluff!

Cuma mulakan di bahagian atas dan bekerja dalam gerakan lingkaran di bawah pokok itu. Untuk hasil yang terbaik, anda perlu bermula dari dalam dan bersenam, pastikan untuk menyentuh setiap cawangan, meletakkannya ke atas dan ke bawah dalam pelbagai cara, menyemak mana-mana ruang terbuka yang anda pergi.

Semasa anda berjalan ke bawah, gerakan lingkaran akan memastikan bahawa anda tidak akan mempunyai sebarang jurang. Dan dengan menyentuh setiap cawangan anda akan menjadikan rupa yang semulajadi dan semulajadi yang diingini.

Sila ambil perhatian bahawa banyak pokok kami dihantar dengan penutup plastik di hujung tiang yang perlu dikeluarkan sebelum pemasangan.

Baru dan eksklusif untuk Hayneedle: kolar pokok! Cubalah kolar pokok yang bergaya dan semula jadi dan bukannya sebagai pokok pokok pada tahun ini. Sesuai untuk pokok yang berdiri 22 inci atau kurang diameter untuk iringan sempurna untuk pokok anda.Soalan dan jawapan:

Q: "Bagaimana ia boleh dipasang?" A: Pokok ini terdiri daripada pendirian, bahagian bawah, bahagian tengah (dua bahagian), dan bahagian atas. Cawangan pokok telah dilekatkan pada bahagian pokok. Pertama, pasang pendirian kemudian pasangkan bahagian bawah ke pendirian. Lampirkan bahagian tengah ke bahagian bawah, kemudian lampirkan bahagian atas ke bahagian tengah. Setelah semua bahagian dipasang, anda perlu membuka daun pokok ke arah yang berbeza.

S: "Apa cabang-cabang yang berengsel? Berapa banyak bahagian untuk membina pokok itu?" A: Pokok ini terdapat dalam empat bahagian. Bahagian ini mempunyai cabang yang dipasang pada engsel. Engsel ini membolehkan cawangan melipat ke dalam pokok untuk penyimpanan lebih mudah.

Q: "Di manakah pokok ini dibuat?" A: Pokok Krismas ini dibuat di China.

Q: "Apakah lebar pokok maksimum?" J: Lebar 7.5ft ialah 49 inci.

S: "Saya menghadapi masalah memasang pokok saya, tiang di bahagian bawah tidak akan masuk ke dalam pendirian." A: Cap plastik di bahagian bawah tiang adalah untuk tujuan penghantaran dan perlu dikeluarkan sebelum pemasangan.Hubungi Kami:

10419_LOGO (12-21-13-58-17) .png

BETTY XU

QUZHOU WINGA HIF CO., LTD.

TIDAK. 62-2, HEHUA TANG, MACHE VILLAGE, HUSHAN STREET, JIANGSHAN, ZHEJIANG, CHINA

EMAIL: SALES3@CHINA-MADE.CC  

           SALES002@HANYIN-GIFT.COM

 

MOBILE (WECHAT): + 86-13454046919

HUBUNGI ONLINE:

SKYPE: bettybaby1985

QQ: 306763470

微 信 .png

Pokok Krismas Pine Frosted

Siasatan