100% PE Krismas

Berbual sekarang
Maklumat produk

Penerangan

Diilhamkan oleh pokok cemara lereng bukit, Lake Forest Fir Snap Tree ™ menambah daya tarikan santai untuk menghiasi percutian. Dengan teknologi Snap Tree ™ eksklusif kami memasang pokok Krismas anda adalah angin. Cukup cangkul berdiri, condongkannya, sambungkan treetop, dan persediaan selesai. Stand rolling terbina dalam membolehkan anda mencari tempat yang sempurna untuk pokok anda dengan mudah. Selepas cuti, mudah simpan pokok itu dengan pendiriannya dengan beg penyimpanan tersendiri.

Dengan 80% dedaunan yang dibuat dari jarum Real Feel ™, Lake Forest Fir Snap Tree ™ adalah salah satu pokok yang paling realistis kami, menjadikannya sebagai pusat penting untuk semua perayaan percutian anda. Bentuknya yang penuh dan warna hijau yang indah membuat latar belakang yang hebat untuk perhiasan yang berharga. The Lake Forest Fir juga mempunyai sistem pencahayaan Quick Set ™ yang mudah, yang menggabungkan semua rentetan cahaya dalam batang pohon. Sambungan cahaya secara automatik dibuat semasa menyiapkan, jadi satu palam adalah semua yang anda perlukan untuk menerangi pokok anda.

Sebagai tambahan kepada pilihan lampu jelas biasa, Lake Forest Fir yang indah menawarkan Lampu LED Berubah Warna kami. Pilihan ini menyediakan 4 pilihan pencahayaan, semuanya menjadi satu pokok: 1) lampu LED yang jelas, 2) lampu LED pelbagai warna, 3) berpindah dari jelas ke multi, dan 4) di luar. Terobosannya ialah lampu mentol LED yang sama berubah dari cahaya terang ke cahaya berwarna (kuning, merah, biru atau hijau) sehingga semua lampu pokok itu bersinar dan terang.

Ciri-ciri utama

Semua Model:

Teknologi Snap Tree ™ eksklusif untuk persediaan dan penyimpanan mudah

Waranti 5 Tahun Dilar dan Waranti 2 Tahun. Ketahui lebih lanjut

Lebih 80% jarum PE Real-Rasa untuk realisme digabungkan dengan jarum PVC untuk kesempurnaan

Snap Tree ™ bergolek dengan kastor mengunci

Dilengkapi dengan beg simpanan adat tegak; kedai pokok di pendiriannya

Bentuk penuh klasik dan penampilan yang canggih

Bahan api api

Model Pra-Lit:

Teknologi Quick Set ™ menghubungkan semua rentetan cahaya di dalam batang pokok

Terdapat dengan jelas atau Warna Menukar lampu LED

Termasuk pada / off pedal kaki untuk model terang dan pengawal kord kuasa untuk model LED

Lampu-diluluskan UL® yang bebas-bimbang

Lampu profesional menyala untuk menyembunyikan wayar

Sekiranya mentol terbakar, sisa lampu tetap dinyalakan

Mentol tambahan dan sekering dimasukkan

Siasatan