Pokok Krismas LED Luar

Berbual sekarang
Maklumat produk

Sebagai tambahan kepada pilihan lampu Unlit, Clear dan Multi, Alberta Spruce menawarkan Teknologi LED Perubahan Warna eksklusif kami. Pilihan ini menyediakan 4 pilihan pencahayaan, semuanya menjadi satu pokok: 1) lampu LED yang jelas, 2) lampu LED pelbagai warna, 3) berpindah dari jelas ke multi, dan 4) di luar. Terobosannya ialah lampu mentol LED yang sama berubah dari cahaya yang terang ke cahaya berwarna (kuning, merah, biru atau hijau) supaya semua lampu pokok itu bersinar dan terang.

Spruce Alberta mempunyai jarum PE Real-Feel ™ yang kelihatan nyata pada jarum PVC luar dan klasik ke arah dalaman untuk kesempurnaan. Pokok-pokok ini terbuat dari bahan tahan api dan bahan-bahan yang memudar, menjadikannya paparan yang indah di rumah anda untuk banyak cuti yang akan datang. Jarum Real Feel® kami yang eksklusif yang terbuat dari 30% PE pameran yang sama seperti daun dedaunan yang sejati, dari warna ke tekstur.

Mengeluarkan hiasan Krismas kegemaran anda dan merapikan pokok dengan seluruh keluarga. Sama ada di dalam loceng perak atau reben biru, pokok-pokok Krismas buatan kami mencipta suasana percutian yang hebat yang semua orang suka. Mempunyai Krismas meriah dengan pokok Alberta Spruce kami.

Ciri-ciri utama

Semua Model:

Waranti 5 Tahun Dilar dan Waranti 2 Tahun. Ketahui lebih lanjut

Gabungan jarum PE Real-Feel ™ yang realistis pada jarum PVC luar dan klasik ke arah dalam untuk kesempurnaan

Pokok yang rimbun dengan cawangan berwarna hijau yang kaya

Cawangan terpencil untuk persediaan mudah

Bahan api api

Berdiri logam yang kukuh

Model Pra-Lit:

Unik yang jelas untuk pelbagai pilihan Menukar Warna LED yang tersedia (LEDCM)

UL Percuma ™ yang mengkhawatirkan - lampu yang diluluskan

Lampu profesional menyala untuk menyembunyikan wayar

Jika mentol terbakar, sisa mentol tetap dinyalakan!

Mentol tambahan dan sekering dimasukkan

Siasatan