Facotry Hadiah Quzhou HanYin berdaftar di HongKong. Dua anak syarikat (HanYin Hadiah kilang dan Syarikat HanYin E-niaga) terletak di ZheJiang, China.


Juga kami produk kami termasuk: produk pokok Krismas, kekunci di, mata botol, khemah, barangan luaran buaian dan hadiah-hadiah promosi dan lain-lain. Kami mempunyai kilang sendiri yang profesional dan reka bentuk, jualan langsung kilang untuk memberikan harga yang kompetitif untuk .can barangan berkualiti tinggi menyediakan perkhidmatan pembelian untuk pelanggan-pelanggan asing yang banyak, kerana kami mempunyai pemahaman yang lebih baik di kilang di China dan mempunyai profesional yang kaya bagi pasaran luar negara, jadi kami boleh menyediakan banyak perkhidmatan yang lebih baik dan profesional untuk pelanggan-pelanggan kami


Kami mempunyai pasukan profesional untuk dagangan luar negara dan setiap daripada mereka akan dipilih melalui banyak ujian yang ketat, dengan cara ini, kita dapat menjamin mereka adalah pasukan perdagangan luar negara dengan pengalaman yang banyak dalam perdagangan luar negara dan kualiti yang sangat baik yang boleh menjadi pelanggan dengan kefahaman yang baik tentang permintaan mereka dan boleh membantu mereka pada masa yang pertama.


Kami telah bekerjasama dengan ramai pelanggan asing berjaya. Kami yakin bahawa produk kami boleh membawa kita ke peringkat dunia. Perbezaan rantau dan pelanggan, kami akan mencadangkan cadangan dan bantuan untuk pelanggan kami mengikut keperluan pelanggan dan pasaran mereka yang paling profesional.


Sehubungan dengan itu, kami benar-benar ingin mempunyai hubungan perniagaan jangka panjang dengan pelanggan di rumah dan di luar negara, menceriakan perdagangan masa depan yang cemerlang.

Syarikat-Syarikat.